Michal David zazpívá v Moravských Budějovicích
Český diskotékový král Michal David letos opět vyrazil na turné po České republice. V rámci něj vystoupí, společně se svým hostem, zpěvačkou Markétou Konvičkovou, v pátek 15. června od 20 hodin v areálu letního kina v Moravských Budějovicích.

Stařeč 2018
Setkání rockových kapel na sokolském hřišti ve Starči proběhne letos již podevatenácté. Tentokrát vystoupí kapely sedmdesátých a osmdesátých let v sobotu 16. června. Již od čtvrté hodiny odpolední se na pódiu budou střídat například kapely Matador, Puls, Watt80 a spousta dalších.

Obrazovka s odjezdy spojů v třebíčské nemocnici.
Nové informační panely ukazují aktuální zpoždění

Slavnostní otevření jaroměřického koupaliště
V červnu se na Třebíčsku otevírá spousta koupališť, málokterá „otevíračka“ je však doprovázena nabitým programem jako ta, která se uskuteční v sobotu 16. června od 14 hodin v Jaroměřicích nad Rokytnou. Pro děti i dospělé bude připraven aquazorbing či ukázka brazilského bojového umění. Vstupné je zdarma.

Třídění bude zábava v Třebíči i Náměšti
Informace o třídění odpadu, hry, soutěže, kvízy, dílnička, skákací hrad, tetování pro děti, prohlídka popelářského vozu, nabídka kompostu, dopravní testy a mnoho dalších zábavných aktivit bude připraveno od firmy Esko-t v sobotu 16. června pro děti i dospělé na náměstí v Třebíči i Náměšti nad Oslavou. Program bude navíc obohacen o několik tanečních vystoupení.