1/4

close Tomáš Lampíř otevřel čokoládovnu v Třebíči. Sídlí na Žerotínově náměstí. info Zdroj: Deník / Ivana Říhová zoom_in

Dobrou čokoládu člověk pozná všemi smysly, říká majitel třebíčské čokoládovny

Opravdu jedinečný výrobek. Tak by se dalo nazvat čokovíno, které vyrábí místní čokoládovna Lana. „ Snažili jsme se najít i jiné využití bobů než jen pro čokolády a pralinky.

Chtěli jsme je spojit třeba s nějakým alkoholem, což je atraktivní kombinace pro zákazníky a nejpříhodnější spojení nám přišlo právě s červeným vínem,“ komentoval majitel čokoládovny Tomáš Lampíř.

Čokovíno má harmonickou chuť, která není nijak doslazovaná. „Kakaové boby vínu dodávají především zajímavé aroma a projevují se i v chuti, kde je cítit takový kakaový dozvuk,“ dodal Lampíř.

loading
arrow_left Předchozí
1/4
Další arrow_right