„Hostinec U Dubu se dostává do dalšího období, které je podstatně poznamenáno impulsem v podobě natáčení reality show Ano, šéfe!,“ řekl majitel provozovny Jiří Jelínek. „Provedli jsme změnu surovin. Navždy jsme se zbavili dochucovadel a přípravků obsahujících glutaman sodný,“ přiblížil Jelínek nejdůležitější změnu ve své kuchyni.
Už před návštěvou Zdeňka Pohlreicha prý vařili U Dubu ze 40 procent jídla bez přísad obsahujících glutaman sodný. Natáčení pořadu pozitivně ovlivnilo personál. „Bylo to pro mě radostné, jelikož jsem do toho tlačil kuchaře už dávno, ale prosadit se mi to nepodařilo. Vařili vždycky poctivě z vývarů a pořádné výpeky, ale tu špetičku toho kouzelného prášku si nikdy kuchaři neodpustili,“ vyjádřil se Jiří Jelínek.