Hlavním pořadatelem a organizátorem je Občanské sdružení Míša & Míša. „Jsme parta lidí, kterou svedla dohromady náhoda a rozhodla se založit občanské sdružení pro hendikepované. Chceme svůj volný čas a energii věnovat pro dobrou věc, pomáhat hendikepovaným lidičkám, kteří nejen naši pomoc uvítají, ale i potřebují," říká Hana Nejedlá, předsedkyně sdružení. Návštěvníci veletrhu budou mít po celý den možnost prohlédnout si svatební služby od více než třiceti vystavovatelů. Součástí akce je i doprovodný program na prvním nádvoří.

Hlavním hostem je známý zpěvák Josef Laufer, ale součástí veletrhu jsou i svatební tance, ukázky účesů, inspirativní líčení a neopomenutelné přehlídky společenských šatů. Hendikepované i profesionální modelky se představí na molu ve svatebních šatech.

„První nádvoří zámku vystaví nazdobené svatební vozy. Pro nejmenší zde bude připraven dětský koutek, skákací hrad a malování na obličej. Pohádku malým i velkým zahraje divadlo Ampulka z Třebíče. Návštěvníci mají také možnost svézt se ve svatebním kočáře taženém koňmi," říká za zámek Náměšť nad Oslavou kastelán Marek Buš.

Celodenním programem, který vyvrcholí v 18.00 skutečnou svatbou hendikepovaného páru, bude provázet moderátorka Sabina Laurinová. Upozornění pro návštěvníky zámku: V pátek 20. května bude z důvodu přípravy veletrhu uzavřena prohlídková trasa Reprezentační prostory.