Třeba v pátek 15. února pořádají městský ples ve společenském sále Sport-V-Hotelu v Hrotovicích. Vstupné činí 100 korun a v ceně je i místenka. K tanci zahraje skupina Panorama Band a během večera se divákům představí i taneční skupina Starstep se svým vystoupením. Na plese bude k vidění také módní přehlídka spolku Míša&Míša. Připravena je i bohatá tombola.

V pátek 15. února mají naplánovaný ples i v Náměšti nad Oslavou. Tam proběhne VII: Školní ples Základní školy Komenského v prostorách sokolovny. Začátek je ve 20 hodin a vstupné stojí 150 korun. Na plese bude hrát skupina Credit.

V sobotu 16. února se s plesy doslova roztrhl pytel. Hasičský ples proběhne v kulturním domě v Myslibořicích. Začne ve 20 hodin a návštěvníkům bude k tanci hrát kapela Los Valos. Vstupné je 100 korun na osobu. Kromě dobré zábavy je připraveno také „skoropůlnoční překvapení“. „Letos jsme se museli hecnout, abychom překonali to loňské. Doufáme, že se divákům bude líbit minimálně stejně,“ řekla členka SDH Myslibořice Alena Cafourková.

Stanislav Karlík
V Budějovicích končí dva zastupitelé, komunista Urbánek a lidovec Karlík

Plesat budou i v Jemnici. Tam je připraven Ples královny Elišky, který začne ve 20 hodin ve společenském sále KD. Vstupné je 100 korun a místenka stojí 40 korun. Ples slibuje zábavu až do rána a bohatou tombolu. K tanci bude lidem hrát skupina Friends, o půlnoci ples zpestří Nightwish revival. Na plese vystoupí taneční skupina 4 K při DDM Jemnice a volné společenství rytířů řádu johanistů z jemnické komendy.

Společenské vyžití je připraveno i v Kralicích nad Oslavou. Tam proběhne tradiční sokolský ples v kulturním domě, začne ve 20 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na předtančení a tombolu a k tanci bude hrát skupina Fantazie.

Obecní ples mají naplánovaný v sokolovně v Nových Syrovicích. Vstupné na akci je 80 korun a místenka stojí 20 korun. Ples začíná ve 20 hodin a k tanci bude hrát Duo J + P Bastlovi. Chybět nebude tombola.

Sportovní ples proběhne také v sobotu 16. února v kulturním domě v Třebelovicích. Začátek je ve 20 hodin a na plese bude hrát kapela Credit.

IVANA ŘÍHOVÁ