Winter party
Velká zimní párty hned se čtyřmi bigbeatovými kapelami se uskuteční v pátek 29. prosince od 20 hodin v hudebním klubu B v Třebíči. Vystoupí kapely Wimmerdance, Aggressive, Tyrants a Devotion. Vstup 99 korun.

Vánoční koncert v třebíčské bazilice
V sobotu 30. prosince se letos naposledy rozezní bazilikou sv. Prokopa v Třebíči tóny vánoční hudby naší i světové hudební literatury. Od 18. hodin zazní skladby Františka Xavera Brixi nebo Johna Milforda Ruttera v podání úžasného smíšeného pěveckého sboru Musica Animata pod vedením Karla Tomka.

Utkání 34. kola WSM ligy mezi SK Horácká Slavia Třebíč a AZ Havířov.
Třebíč zakončila domácí sezonu výhrou

Vánoční sebeobranný seminář
Tradiční vánoční seminář rodiny Itacs proběhne i letos, a to v sobotu 30. prosince od 14 hodin v tělocvičně Itacs v Třebíči. S sebou sportovní oblečení, obuv, dostatek pití a hromadu cukroví. První hodina bude věnována pohybovým aktivitám a dále se bude program vyvíjet podle zájmu. Akce je jako vždy zdarma. Itacs Třebíč, který vznikl v roce 2012, je jedním z klubů v České republice, kde se vyučuje izraelský sebeobranný systém Krav Maga.

Silvestr 2017 na Atomu
Pro ty, kteří nechtějí poslední večer letošního roku sedět doma a touží užít si velkolepou zábavu, je na hotelu Atom v Třebíči připraven silvestrovský program, v němž vystoupí kapela Na šikmé ploše, taneční skupina Motus a žonglér Milan Vošmera. Tohle všechno vypukne v neděli 31. prosince ve 20 hodin a potrvá až do druhé hodiny ranní. Vstup 470 korun, v ceně je zahrnuta večeře a půlnoční přípitek.

Bedřich Štecher.
Mlékařina je tvrdý byznys, říká ředitel Jaroměřické mlékárny Bedřich Štecher

Silvestr v Lihovaru
Další z třebíčských oslav konce roku se uskuteční v neděli od 19 hodin v třebíčském centru Lihovar. Akce je připravena pro všechny, kteří chtějí přivítat rok 2018 výborným jídlem a sklenkou dobrého piva nebo vína v příjemné společnosti. K tomu všemu jim bude hrát ve velkém sále DJ NahyCZ s výběrem skladem na způsob „Oldies party“. Vstupné 450 korun. V ceně vstupenky je vybrané jídlo, drobné občerstvení a malá lahev sektu na přípitek.

Silvestrovská oslava ve Valči
Příchod nového roku můžete oslavit i v krásných slavnostních prostorách valečského zámku. Od 19 hodin bude hrát kapela Velvet Brno. Připraveno bude také bohaté občerstvení v podobě teplých i studených rautových stolů, sýrových, ovocných a salátových mís a spousta dalších pochutin. K pití po celý večer plzeňské pivo, víno Znovín a o půlnoci tradiční přípitek. Přichystány budou samozřejmě i nealkoholické nápoje. Vstupné činí 1 200 korun a je v něm zahrnuto jídlo i pití do druhé hodiny ranní. Vstupenky jsou navíc slosovatelné.

Rockový Silvestr s Matadorem
Pro milovníky rockové hudby je silvestrovská oslava přichystána v Clubu-R v Třebíči se skupinou Matador a DJ Ross-best of oldies od 20 hodin.

Muzeum Vysočiny Třebíč.
V roce 2018 muzeum připomene sto let letectví na Třebíčsku