JEMOBU - NÁCHOD 3:1


Obě mužstva zpočátku nechtěla udělat chybu, a tak začala opatrně. V zápase tak defenzíva vítězila nad útokem.


Díky tomu se skóre poprvé měnilo až ve druhé třetině. Její úvod se vydařil domácím, kteří se v 16. minutě Smolejovou brankou ujali vedení. V téže minutě se prosadil i Eberl a bylo to 2:0. Náchod v prostřední části odpověděl pouze jednou.


Jemnické mužstvo si v závěrečném dějství vítězství pohlídalo a pojistku přidal ve 44. minutě Farka.


„Ze začátku nikdo nechtěl inkasovat a podle toho oba týmy přizpůsobily taktiku. My jsme měli štěstí, že jsme rychlými góly na začátku druhé třetiny zmrazili soupeře a ten neměl síly na vyrovnání,“ pochvaluje si hrající trenér JeMoBu Zdeněk Rada.

Branky a nahrávky: 16. Smoleja (Habr), 16. Eberl (Štěpán), 44. Farkaš (Štěpán). Třetiny: 0:0, 2:1, 1:0. JeMoBu: Korbička – Rada, Janda, Navrátil, Štěpán - Vala, Habr, Eberl - Smoleja, Křikava, Farka – Papoušek.

JEMOBU - LETOHRAD 4:1


Podobný obrázek mělo i následující klání týmu z Třebíčska. Oba aktéři začali opatrně. Rozdíl byl jen v tom, že se ujali vedení hosté, kteří vyhráli i první třetinu.


Domácí po přestávce góly Habra a Štěpána otočili stav ve svůj prospěch. Jemnice si vedení v závěrečném dějství dvěma přesnými zásahy Smoleji a Farkaše pojistila.


„Na chlup stejný zápas jako s Náchodem. Opět jsme zvolili taktiku, která nám vyšla v předchozím zápase. Měli jsme výbornou defenzivu a tentokrát i lepší rozehrávku a koncovku,“ byl spokojen kouč JeMoBu.


„Soupeř nám dělal problémy jen posledních pět minut, ale nechal se zbytečně vyloučit a my jsme si výsledek pohlídali,“ uzavřel hodnocení jemnický lodivod.

Branky a nahrávky: 18. Habr (Navrátil), 20. Štěpán (Navrátil), 40. Smoleja (Habr), 45. Farkaš (Vala). Třetiny: 0:1, 2:0, 2:0. JeMoBu: Korbička – Rada, Janda, Navrátil, Štěpán - Vala, Habr, Eberl - Smoleja, Křikava, Farka – Papoušek.

ZDENĚK RADA
JIŘÍ OBORNÝ