Díky celé řadě partnerů a sponzorů a díky návštěvníkům již II. ročníku Koncertu proti lhostejnosti se podařilo vybrat více než 300 tisíc korun. Peníze zcela pokryly náklady na léčebný pobyt Pavlíka v rehabilitačním centru v zahraničí a on se tak opět posunul o krok dál ve své léčbě vážné nemoci. Michalovi byl pak pořízen invalidní vozík vyrobený přesně na míru jeho potřebám.

První zářijový den letošního roku slibuje další ročník Koncertu proti lhostejnosti, v pořadí již třetí. Oproti předcházejícím dvěma ročníkům však ve zcela jiném kabátě. Celý program bude tentokrát věnován dětem a tudíž se i konání koncertu posune do odpoledních hodin. Malí návštěvníci se mohou těšit na dětskou show a celou řadu atrakcí specielně určených pro ně. Součástí zábavného odpoledne bude samozřejmě i předání darů hendikepovaným dětem, kterým bude občanské sdružení FOR JANE od jara aktivně pomáhat.

Víte-li ve svém okolí o někom, ke komu osud nebyl tak štědrý a je na tom podobně jako například Pavlík nebo Michal, neváhejte, a napište nám jeho příběh. Nepřihlížejte z menší či větší vzdálenosti jeho denním starostem, které pramení z jeho zdravotního postižení. Nebuďte lhostejní a udělejte první krok, kterým mu můžete pomoci se více zapojit do aktivního života. Žádost o finanční podporu můžete zaslat prostřednictvím formuláře umístěného na webových stránkáchwww.forjane.cz.

A vy ostatní, ani vy nebuďte lhostejní a již nyní si poznačte datum 1. září do svých kalendářů. Zajistíte tím svým dětem příjemně strávené zábavné odpoledne a pomůžete občanskému sdružení splnit další sny. Akci podporuje i Deník.

DANIELA VILHELMOVÁ