Šéfkuchař se svým týmem připravil krém z křepelky, bryndzovou polévku s kysaným zelím, rybí polévku s krevetami, mušlemi a chilli, řeřichový krém s restovanými kachními játry na portském víně či silný slepičí vývar s trhaným masem a rýžovými nudlemi.

Od středy 30. ledna pak začnou Dny maďarské kuchyně. Na jídelním lístku bude například halászlé polévka, perkelt z krůtího masa, zelný list plněný vepřovým a rýží a pochopitelně paprikáš.

O týden později bude menu v pivovarské restauraci prvorepublikové a od středy 13. ledna zase Valentýnské.

Slibně zní i nabídka poslední únorové gastroakce, která začíná ve středu 20. února. Název má vypovídající: Festival tataráků.

Nicméně ani to není vše. Šéfkuchař už sestavil kalendář i na další měsíce roku. Březen například začne masopustní zabíjačkou a skončí pštrosími specialitami.