K přepadení herny v ulici Nádražní v Třebíči došlo v sobotu půl hodiny před půlnocí. „Neznámý pachatel vešel dovnitř a požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. Při tomto vyhrožoval, že obsluhu bodne nožem,“ popisuje událost mluvčí Policie ČR v Třebíči René Novotný.


Ve chvíli, kdy se barman zvedal ze židle, jej praštil lupič do hlavy. Ten se ho ovšem nezalekl a ránu mu vrátil. Zloděj se pak dal raději na útěk, aniž by se mu podařilo nějaké peníze sebrat.


„V době přepadení měl na hlavě červenou kapuci od mikiny a černou síťovanou látku přes obličej,“ popsal pachatele Novotný a dodal, že policie žádá všechny svědky, kteří by mohli podat jakékoli informace, aby tak učinili na nejbližší policejní stanici nebo čísle 158.


Poštu zloděj vykradl během pauzy na oběd

Pětatřicet tisíc korun. To je částka, kterou si v pátek v poledne odnesl z pošty v Okříškách neznámý zloděj.


Ke krádeži došlo během přestávky na oběd, která trvala pouze dvacet minut. Po tom, jak se do pobočky dostal, nezůstaly žádné zjevné stopy.


„Neznámý pachatel, bez zjevného použití násilí, vnikl do pobočky České pošty, v době polední pausy, a odtud odcizil z různých míst finanční hotovost,“ popsal krádež mluvčí Policie ČR v Třebíči René Novotný.


Policie rovněž žádá všechny možné svědky události, aby se přihlásili na nejbližší služebnu policie, nebo volali přímo na linku 158.