„Zákazníkům nabídneme Znojemskou jedenáctku a dvanáctku. Dále tmavé desetistupňové výčepní pivo či čtrnáctistupňový světlý speciál," uvedl ředitel pivovaru Miroslav Harašta.

Sezonně chtějí pivovarníci nabízet také speciály, kterých chce pivovar dělat minimálně šest druhů. O kvalitu piva se bude starat emeritní sládek Karel Čaněk a sládek Luboš Vrána. Budovu od města pronajatého areálu museli pivovarníci opravit. „Rekonstrukcí prošla celá dvoupodlažní budova i s ležáckými sklepy. V plánu je také rekonstrukce malého sálu, trafostanice, restaurace a chceme zdemolovat bývalou kuželnu se zdí do ulice Přemyslovců," sdělil Harašta. Slavnostního otevření pivovaru se zúčastnili představitelé města, varnu požehnal děkan Jindřich Bartoš. Na otevření se přišly podívat davy lidí.