Předchozí
1 z 7
Další

Ostrava-Martinov: Retro Hotel Garage

Cena za noc: od 1250 do 2900 korun

Hudebně a motoristicky laděné pokoje, ale i „prezidentské“ apartmá nebo pokoj zasvěcený Baníku Ostrava. To nabízí Retro Hotel Garage v Ostravě. Můžete tak spát v prostředí zasvěceném v každém detailu kapelám Beatles, AC/DC, Pink Floyd nebo třeba Rolling Stones. V garážovém patře mají pokoje udělané ve stylu automobilek Jaguár či Rolls-Royce, apartmán ocení fanoušci motorek Harley Davidson, další pokoj je udělaný jako myčka aut nebo jako dílna automechaniků z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje - více zde.

Bohumín: Penzion ve věži

Cena za noc: od 800 do 1300 korun

Jestli holdujete netradičnímu ubytování, pak zkuste Penzion ve věži v Bohumíně. Všechny pokoje v tomto tříhvězdičkovém penzionu mají výhled na bazén a hosté mohou využívat dětské hřiště a fitness centrum. Penzion nabízí venkovní bazén, krytý bazén a pokojovou službu. Maják je název moderní klimatizované restaurace a kavárny, která sídlí v nejvyšším patře penzionu. Krásný výhled na malebnou krajinu Moravskoslezského kraje a přitom dobré jídlo a speciality české a mezinárodní kuchyně je ideální volba více na vevezi.penzion.cz.

Slezská Harta: Glamp U Rozmařilého námořníka

Cena za noc: od 1000 korun

Máte rádi dobrodružství? Pak si nenechte ujít netradiční ubytování v komfortně vybavených glampovacích stanech, spojující přírodu, dobrodružství kempování a pohodlí srovnatelné s hotelem Grand. To vše najdete v Glampu U Rozmařilého námořníka u přehrady Slezská Harta. Netradiční zážitky a zábavu pro ubytované i veřejnost zajistí venkovní pátrací únikovka a nebo plavba na plachetnici se zkušeným kapitánem. K dispozici jsou kdykoliv loďky zdarma - více na www.guron.cz.

Písek: Glamping v Beskydech

Cena za noc: od 4900 korun

ID: 13958063

Glamping Bahenec je součástí Wellness hotelu Bahenec v Písku v Beskydech.Glamping Bahenec je součástí Wellness hotelu Bahenec v Písku v Beskydech.Zdroj: Glamping Bahenec

Luxusní ubytování glamping v plně vybavené kopuli v horách v Beskydech se nachází v nadmořské výšce 900 metrů nad mořem u známého Wellness hotelu Bahenec. Svou polohou v přírodě poskytuje bezpečnou oázu pro nezapomenutelný zážitek. V ceně je snídaně v košíku a wellness s termálním bazénem a saunou. V létě je zde možnost posezení u ohniště a opékání párků, možnost využití venkovního bazénu u písečné pláže. Luxusní kopule s manželským lůžkem nabízí výhled až na Tatry - více na www.glampingbahenec.cz.

Ostravice: Horská usedlost Muchovice

Cena za noc: od 200 korun

Bývalý dřevorubecký srub stojí na samotě uprostřed lesů v tichém zákoutí Lysé hory nedaleko Ostravice. Nabízí apartmán u turistickou ubytovnu. Ubytování v soukromí si oblíbily zejména rodiny s dětmi, party přátel a milovníci agroturistiky. Skvěle se hodí i pro romantické pobyty pro dva, čemuž nahrává nejen odlehlost v ryzí přírodě Beskyd, ale i hřejivý krb, velká vana a finská sauna přímo v apartmánu. Vychutnáte si klid horské samoty, kde hned za domem rostou nejzachovalejší beskydské pralesy, voní louky, šumí bystřiny a vodopády. Chovají tu stádo huculských koní, na kterých se můžete vydat po horských stezkách - více zde www.muchovice.cz.

Vratimov: Art Tower Vratimov

Cena za noc: od 3250 korun

Když v roce 1931 stavěl inženýr Vilibald Lang vodárenskou věž ve Vratimově, neměl ani ponětí, jaký skvost se v ní bude nalézat o 90 let později. Originální designový třípatrový apartmán s dech beroucí atmosférou, moderním vybavením a technickými detaily, které dodnes připomínají původní účel věže, tedy zásobování města pitnou vodou. Když se po železobetonovém schodišti dostanete do obytné části, která byla původně rezervoárem vody, spatříte zdařilou kombinaci moderního vybavení s autentickými prvky. Všemi třemi patry, zařízenými pro váš nezapomenutelný pobyt, se proplétá původní potrubí, které nastiňuje představu o tom, co bylo prvotním údělem vratimovského vodojemu. Najdete zde i nespočet knih a informací k danému tématu, k dispozici je také zahrada.Najdete zde oázu klidu a pohody. Z ochozu věže je výhled do dalekého okolí, vidíte města i hory. Za dobré viditelnosti dohlédnete na nejvyšší vrchol Beskyd - Lysou horu a také Jeseníků - Praděd - více na art-tower-villa-vratimov.booked.cz.

Zdroj: Youtube

Dolní Morava: Treehouses Sněžník

Cena za noc: od 5000 korun

Milujete klid a přírodu? Pak neváhejte a zkuste ubytování uprostřed lesů ve stromovém domě na Dolní Moravě v Jeseníkách přímo v oblasti Přírodního parku Králický Sněžník. Vůbec se nemusíte bát, že by vám byla v noci zima, v domku na stromě jsou stěny poctivě zaizolovány a uprostřed místnosti jsou umístěna výkonná norská litinová kamínka. Jezdí sem nám páry i celé rodiny. Pohodlně se prospíte v široké manželské posteli, zatímco děti mají jen pro sebe patrovou palandu. Světlo lucerniček vykresluje na vysokém stropě přímo pohádkovou podívanou, která vás i děti dokonale uspí. Vzít s sebou můžete i partu kamarádů. Stačí když si přivezou karavan nebo stany, které mohou postavit na velké louce hned u vašeho domu na stromě. Zázemí domečku (toaleta, sprcha, ohniště) mohou užívat s vámi - více na treehouses-sneznik.cz.

Zdroj: Youtube