"Zpomalení času v době nouzového stavu nám připomnělo, na kterých věcech opravdu záleží. Modelky si samotné focení užívaly, ale hlavně se vzdaly honoráře, aby mohl výsledný počin pomoci dobré věci. Kam vybrané peníze konkrétně poputují, se dozvíte z facebookové stránky Lukáše Navary. V současné době finišujeme výběr projektů, na které chceme přispět,“ dodává Roman Štěpánek, který Lukášovi s produkcí pexesa pomáhal.

Andílci Taylor Hill, Jasmine Tookes, Elsa Hosk, Adriana Lima, Behati Prinsloo and Candice Swanepoel na přehlídce v roce 2018.
Blíží se konec módních přehlídek? Už vyšly z módy, říká Gucci a Saint Laurent

Rouška hrála při focení hlavní roli a to jak z hygienického, tak i kreativního hlediska. „Jsem nadšená z toho, jak pexeso vypadá. Vidím, že místo aby roušky na kráse ubíraly, tak naopak ještě podtrhují rafinovanou smyslnost ženy“, dodává modelka Jitka H.

Pro znalce se do oběhu připravuje i limitovaná edice plakátů, ať už dávají přednost kráskám v rouškách, nebo bez. Zakoupením pexesa můžete podpořit dobrou věc i vy na adrese ticket.rpsc.cz . Vše bude v prodeji od 1.6.

Jsem perfekcionistka, takže potřebuju mít všechno včas připravené, sbalené a pořešené, říká o sobě Nikol.
Miss Nikol Švantnerová: Do botoxu bych znova nešla, jedna věc mi vadila