Čočková polévka

Ingredience:

• 2 ks mrkve
• 1/2 ks cukety
• 1 ks cibule
• 50 g červené čočky
• 1 lžíce ghee (přepuštěného másla)
• sůl a pepř na dochucení

Postup:

Na oleji osmahněte cibulku, přidejte nakrájenou oloupanou mrkev, zalijte cca 1 l vody a přiveďte k varu. Vařte cca 5 min do změknutí surovin a přidejte pokrájenou oloupanou cuketu a červenou propláchnutou čočku. Sundejte z plotýnky a rozmixujte tyčovým mixérem a přidejte koření. Znovu vraťte na plotýnku a vyklepněte do polévky vejce. Pozvolna vařte do požadované konzistence vejce.

Otužilce láká přerovská Laguna.
Sekery a ledová lázeň. Laguna láká otužilce, podívejte se

Ledový salát s červenou řepou a slunečnicovými semínky

Ingredience:

• půl hlavy ledového salátu
• dvě uvařené červené řepy střední velikosti
• jarní cibulka
• 2 polévkové lžíce olivového oleje
• malá hrst slunečnicových semínek
• sůl a pepř

Postup:

Nakrájíme ledový salát a jarní cibulku a dáme do mísy, nastrouháme uvařenou červenou řepu a vložíme k salátu. Zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a nasypeme předem namočená slunečnicová semínka.

Na nedostatečnou kvalitu kosti upozorní první zlomenina.
Kostní hmotu zpět nevrátíte. Pomůže ale pravidelné cvičení a středomořská strava

Všechny speciály z edice kondice lze zakoupit na eshopu https://eshop.kondice.cz/

Předplatné časopisu Kondice lze objednat ZDE.

A na webu Kondice.cz najdete stovky cvičebních videí, podcasty s odborníky a denně nové články o zdraví a psychologii.