Trenér Michal Pazderník očekává těžký duel. „Soupeř je velmi zkušený, odehrál několik sezon v první lize. Má v řadách několik výtečných hráčů a velmi produktivního Melichara, na kterého si budeme muset dát velký pozor. Nečeká nás vůbec lehký zápas. Navíc se bude hrát na parketách a to nám moc nevyhovuje. Každopádně zápas začíná 0:0 a uděláme vše pro to, abychom se domů nevraceli s prázdnou," nechal se slyšet.

Pazderníkův tým přes léto nezaznamenal žádné odchody. Pro krajské derby bude jen postrádat Sýkoru s Petrem, kteří jsou stále na marodce a hráčskou kariéru musel z pracovních důvodů přerušit Hloušek.

Řady Sniperů naopak rozšířili navrátilci. „Největší posilou je Lukáš Mátl, který se po pěti sezonách v extralize vrací domů. Dalšími navrátilci jsou i Štveráček, Černý, Sedláček a Krejčí, kteří loni hostovali v jiných klubech. Další naši bývalí hráči nám mohou pomoci formou hostování, konkrétně Rakušan, Andrle a Molák," těší třebíčského kouče.

Tím posilování mužstva ještě nekončí. „V jednání je ještě příchod jednoho hráče do útoku. A příležitost určitě dostanou i naši junioři a krátkodobě nám můžou pomoci Picmaus s Pospíšilem," doplňuje Pazderník.

Jeho družina má za sebou pestrou letní přípravu. „Zúčastnili jsme se turnaje Czech Open, kde jsme zkoušeli několik hráčů a také odehráli zápasy Českého poháru. Příležitost dostalo hodně hráčů, včetně juniorů, které chci zapracovávat do sestavy. Herně to nebylo špatné, ale sráželi nás zbytečné chyby. Branky jsme obdrželi vždy po velkých minelách v rozehrávce anebo v nedostatečném přístupu k dorážejícím hráčům. Na tom ještě musíme zapracovat," nechal se slyšet Pazderník.

Ambice jeho týmu od postupu z divize jsou jasné. „Jsme nováček Národní ligy, takže se chceme především udržet, ale za cíl jsme si vytyčili postup do play-off," netají se třebíčský lodivod.