Třebíči momentálně patří osmá příčka a na devátý Žďár nad Sázavou má náskok deseti bodů. Cíl je tedy jasný. „Já věřím, že konečně dokážeme zvítězit a uděláme další krok k vytouženému play-off. Soupeř bude hodně nebezpečný z brejkových situací, na to si budeme muset dát velký pozor," nechal se slyšet trenér Sniperů.

Ten ale ví, že jeho tým nic snadného nečeká. Hlavním protivníkem bude prý psychika. „Zápas nebude vůbec jednoduchý, protože hráči už mají v hlavách nezdary před domácím publikem a na klidu jim nepřidá ani tíha zodpovědnosti, že musí zvítězit," zvedá varovný prst třebíčský kouč, který si ale uvědomuje, že jeho mužstvo je favoritem pouze papírově. „Dle postavení v tabulce jsme favoritem utkání, ale jak je všeobecně známo, tak se nám na domácí palubovce moc nedaří," ví Pazderník.

Mužstvu z Vysočiny se oproti předešlému zápasu do sestavy vrací junioři, kteří minulý týden odcestovali na turnaj Gothia cup do Göteborgu. „Tentokrát budeme už moci využít i mladou krev – hráče, kteří se vrátili z tažení ve Švédsku," řekl šéf třebíčské střídačky.

Florbalové menu
Národní liga – sk. Východ
Dnes – od 17.00: Petrovice – Kopřivnice, od 18.00: SNIPERS TŘEBÍČ, Havířov - Havíčkův Brod, Bystřice nad Pernštejnem - Horní Suchá, od 20.00: Sokol Brno I – Opava.
Neděle – od 17.00: Žďár nad Sázavou – Klobouky.