„Rádi bychom zůstali na vítězné vlně. To, že nás nečeká lehký soupeř, vypovídá postavení Brodu, který je zatím na druhém místě,“ zvedá varovný prst třebíčský kouč Michal Pazderník.

Podle jeho slov je třeba do utkání dobře vstoupit a co nejméně chybovat. „My musíme zachytit úvod utkání a být aktivnějším týmem. Snad se vyvarujeme zbytečných chyb, které nás srážely v předešlých zápasech. Poslední utkání s Bystřicí jsme udělali minimum chyb a prakticky celý zápas předvedli soustředěný výkon,“ má jasno trenér Sniperů. „Doufám, že v podobném duchu budeme pokračovat i před domácím publikem,“ doplňuje Pazderník.

Duel rivalů z Vysočiny má i charitativní rozměr. „Snad se nám vydaří i tento podtext a na konto Kubíka Novotného se vybere co největší finanční obnos,“ přeje si šéf třebíčské střídačky.

Florbalové menu

Národní liga – sk. Východ

Sobota – od 18.00: Snipers Třebíč - H. Brod, od 19.00: Kopřivnice – H. Suchá, od 20.00: Sokol Brno I – Opava, neděle – od 14.00: Žďár n. S. - Rožnov p. R., od 15.00: Náchod – Klobouky, od 18.00: Telnice – Bystřice.