Kvůli rekonstrukci kuželny, kde Jihlavští hrají své domácí zápasy, se střetnutí uskutečnilo na náhradní dráze, která byla na hraně regulérnosti.

Samotný zápas začal o hodinu a půl později díky tomu, že se protáhlo předchozí utkání. Časté zamotávání a zasekávání kuželek do sběrače koulí neprospělo k hladkému průběhu střetnutí dvou celků z Vysočiny.

Na drahách číslo 1 a 2 nebyly funkční tiskárny, a tak se muselo zapisovat ručně. Hráčům hostujícího celku se v nestandardním prostředí moc nedařilo.
Na začátku střetnutí se nedařilo Petru Březnovi, po 60 hodech ho vystřídal Milan Mokrý. Druhý z dvojice Jiří Mikoláš dlouho vypadal, že bude bodovat, ale to se mu nakonec nepovedlo.

V prostřední části hry pokračovali Třebíčští v průměrných výkonech a jediný bod na jejich konto připsal Kamil Nestrojil, který přehrál výkonem 557 Petra Benedikta.

V poslední dvojici už nebylo o co hrát, což potvrdil i nejlepší výkon v utkání, který zahrál domácí Stanislav Partl, ten porazil 625 kuželek a pečetil tak jasnou výhru Jihlavy.

JIHLAVA - TŘEBÍČ 7:1 (3438:3232)
Výkony TJ Třebíč: Března + Mokrý 491 (kuželek), Mikoláš 561, Nestrojil 557, Zeman 533, Rypel 565, Mátl 525.