Mezi muži se vedení v průběžném pořadí ujal Ondřej Vrba ze sokola Studenec, který jednou vyhrál a dvakrát doběhl třetí. Druhá příčka patří Nezvedovi z domácího oddílu a třetí překvapivě jeho oddílový kolega Štěpán Janíček.

Kategorie muži nad 40 let hájí vedení znojemský Bedřich Čermák závodící za třebíčský Atletic před domácím Karlem Konečným a novou tváří Hemlichem.

Mužům nad 50 let vládne novic kategorie Luboš Vlčan z Pocoucova před Němcem z Hromic. Šedesátníkům vévodí Josef Bobek ze Znojma, druhý je Pavel Klusáček z Rokytnice a třetí místo patří Vackovi z Poušova. Mezi muži nad 70 let tvoří pořadí Vladimír Koukal, Jaroslav Černý a Jiří Vídeňský.

V dorostu drží mezi novoměstským Kabrdou a domácím Janíkem třetí místo novic Kopeček z Třebíče. Dorostenky vede dívka z Nového města na Moravě Vomelová.

Ženám vévodí Marie Nezvedová ze Svojkovic, která absolvovala všechny tři závody před znojemskou Švestkovou a Anežkou Kotrbovou z Moravských Budějovic.

Mezi staršími ženami první pozici drží Lucie Novotná před Evou Brunnerovou a Hanou Vejrostovou. Kategorii ženy nad 45 let vede Ivana Březnová.

Toto pořadí vydrží do 16. května, kdy se běží čtvrtý závod a to Jarní Agro kilometr na městském atletickém stadiónu v Třebíči.

Petr Motálek