Ve středu přijede se svým hostem, jímž bude Ivo Šmoldas, do Národního domu v Třebíči.

Jiří Krampol se nejprve vyučil soustružníkem kovů, poté pracoval jako údržbář v nakladatelství Naše vojsko. Jak sám říká, zájem o herectví v něm probudila až platonická láska k Mileně Dvorské, díky které se rozhodl pro studium na DAMU, kde úspěšně absolvoval v roce 1962.

Následovala angažmá v několika pražských divadlech a vytvoření autorské dvojice s Miloslavem Šimkem, které pro něj znamenalo začátek obrovské popularity. Od půlky 90. let působí Krampol na volné noze. Má za sebou desítky filmových a seriálových rolí. Svůj hlas propůjčil J. P. Belmondovi, po smrti Františka Filipovského pak daboval i filmy s Louisem de Funèsem. V současné době exceluje v televizním pořadu Nikdo není dokonalý, který se stále těší vysoké sledovanosti.

Do Třebíče zavítá se svojí zábavnou talkshow. Publikum bude bavit společně se svým hostem, spisovatelem, básníkem a moderátorem Ivo Šmoldasem. Ten má díky neotřelému humoru řadu příznivců. Návštěvníci se tak mohou těšit na zábavný večer plný humorného vyprávění a vtipů.

Krampolova a Šmoldasova středeční talkshow začíná v Národním domě v 19 hodin.

DANIELA VILHELMOVÁ