Pod taktovkou šéf dirigenta zahrají a zazpívají repertoár skupiny Zouváci boží, která bude početný sbor doprovázet.

„Jde o premiéru, a tak v současné době pilně zkoušíme,“ informoval zakladatel, sbormistr a zpěvák kapely Zouváci boží Kamil Foit. „Rádi bychom, aby se Šibřinky ve Starči ujaly a možná do budoucna z nich byla pěkná tradice,“ nastínil hudebník. Celou akci pořádají Bambini zcela ze zištných důvodů.

V loňském roce si Truhláři z Marsu pozvali k účinkování skupinu Anča band z jihočeské Blatné. Na oplátku jim členové skupiny nabídli účinkování na jejich mini festiválku v nejlepším možném čase.

„To se prostě nedalo odmítnout. Ale jsme volné sdružení a nevýdělečné, potřebujeme se nějakým způsobem do Blatné dopravit, a tak si pořádáním Šibřinek chceme vydělat na autobus. Doufám, že se lidem bude naše nevšední vystoupení líbit. Bude plné dobré zábavy a recese, jak jsou lidé zvyklí, prostě tak aby se bavili všichni na jevišti i na parketu,“ dodala Kamil Foit.

Premiérové Šibřinky souboru Bambini má bratra se uskuteční 2. dubna ve víceúčelové hale ve Starči od 19.30 hodin. Kromě již zmiňovaných, se návštěvníci mohou těšit ještě na kapelu S.R.O. Stařeč, Kouzelnou šou a sólové vystoupení Petra Nestrojila. Vstupné je pro masky 70, pro ostatní 150 korun.