Středisko stávajícím abonentům skupiny A rezervuje jejich místa do 23. září a skupině B do 7. října. Poté budou nepotvrzená místa uvolněna pro nové zájemce.

Uzavírání předplatného pro nové zájemce o abonmá bude od 26. do 27. září, respektive od 10. do 11. října.

„Doprodávat se budou zbylá místa, uvolněná stávajícími abonenty. Objednávky a rezervace předem nepřijímáme," informovala vedoucí programového oddělení MKS Třebíč Eva Malá.

Následně se začnou prodávat případné zbylé vstupenky na první představení. V případě skupiny A půjde o hru Ronalda Harwooda Na miskách vah v podání pražského divadla ABC, Béčko má na programu hru Do ložnice vstupujte jednotlivě, se kterou přijede Divadelní společnost Háta Praha.

Abonenti áčka se mohou těšit ještě na Chaplina od Městského divadla Mladá Boleslav a Baladu pro Banditu Divadla Antonína Dvořáka z Příbrami.

Diváci béčka zhlédnou také Poslední aristokratku Divadla na Jezerce Praha a Smolíkovi a jejich podivuhodné dobrodružství od Studia Dva Praha.

Místa pro abonenty Hudebního salonu rezervuje středisko do 23. září. Prodej zbylých míst začne 26. září. Na programu budou koncerty Vojty Kiďáka Tomáška, Františka Nedvěda se skupinou Tie Break a Spirituál kvintetu.