„Koncert začne v 19 hodin. Vstupenky mohou lidé stále pořídit v cenových relacích od 150 do 170 korun. V současné době je k dispozici asi 140 vstupenek do velkého sálu,“ uvedla Jaroslava Burketová z programového oddělení kulturního střediska v Třebíči.

Folková skupina Knezaplacení hraje své i převzaté písně od roku 1998. Vystupují často na folkových festivalech a spolupracují i s Ivanem Hlasem a kdysi i s Pavlem Bobkem. „Tentokrát jako hvězdný host vystoupí klavírista, herec a moderátor Petr Vondráček, který uvede své písně, ale i převzaté,“ uvedla Burketová.

Čápi se vrátili do Nového Veselí.
Čapí reality show začala


Zpěvák Jakub Smolík přijede koncertovat v ten samý den od 19 hodin do velkého sálu kulturního domu v Novém Městě na Moravě. Vstupenky v předprodeji vyjdou na 300 korun, na místě potom stojí o padesát korun více.

„V programu uslyšíme známé hity jako Ave Maria, Jen blázen žárlí, Nejsi má a tak dále. Na kontě má více než 24 alb. Koncerty jsou navíc obohaceny nejedním zážitkem, humorem i jevištní zábavou, čímž umocňuje divácký zážitek,“ uvedl pořadatel z novoměstského kulturního zařízení Daniel Šimek.

Ministryně obrany v demisi Karla Šlechtová (ANO 2011) na vojenské letecké základně u Náměště nad Oslavou.
Šlechtová o nákupu vrtulníků: "Rovnou oslovíme minimálně tři uchazeče"