Zdánlivě nesourodý výběr interpretů si dává za hlavní cíl pobavit a navodit dobrou náladu. „Dlouho jsme s cirkusem nikde nevystupovali, a známí se mě ptali, jestli ještě hrajeme. Nedalo mi to, a tak jsem v loni slíbil, že něco vymyslím, a vymyslel jsem,“ řekl zpěvák skupiny Cirkus Mrodrý Ublues a sbormistr Bambini ma bratra v jedné osobě Kamil Foit.


Kapela Cirkus Mrodrý Ublues působí na Třebíčsku už 15 let, v sobotu vystoupí ve složení Vlastimil Pastucha – kytara, Jan Coufal – klávesy, Václav Čudka – baskytara, Luděk Koněčný – bicí a Kamil Foit – zpěv. Pěvecko - recitační kroužek Bambini ma bratra aneb truhláři z Marsu, jehož kádr tvoří 36 stařečských mužů, takovou historii nemá, ale svým věhlasem si získává stále více věrných příznivců a obdivovatelů, především z řad paní, žen a dívek.


V sobotu večer zazní říkadla a básničky, které doplní české národní písně. Třetím účinkujícím bude blatnický Anča Band, který celý program uzavře. Vstupné činí v předprodeji 100 korun, na místě pak 150 korun. Začátek koncertu je v 19 hodin.