Představení má název Dar z nebes a vzniklo na motivy knižního bestselleru. Zaznamenává pozoruhodné vyprávění o životě po životě. „Diváci se seznámí se skutečnostmi, které vrhají světlo na tajemství posmrtného života. Tyto poznatky mohou být zdrojem porozumění velmi potřebného pro dnešní svět a zejména pro ty, jejichž blízcí již odešli," představuje hru Gabriely Filippi.

Představení se v Moravských Budějovicích koná v úterý 29. listopadu v sále Besedy. Začíná v 19 hodin. Výtěžek z představení půjde na dobročinné účely, organizátoři jej věnují postiženému chlapci Antonínu Voznicovi z Šebkovic. Hoch je odmala na vozíku. „Pomáháme mu, kde to jde, výtěžek půjde na přídavné kolo k vozíku," řekla organizátorka Jana Říhová.

Podobné dobročinné představení se konalo nedávno v Třebíči a podle Jany Říhové bylo úspěšné. „Mělo hodně pozitivní ohlas. Hodně lidí nám po akci poslalo peníze," zmínila.

Na představení Dar z nebes navazuje povídání s hostem. V Moravských Budějovicích budou hosté dva. Prvním je hudebník Patrik Kee, který představení doprovází. A druhým manžel Gabriely Filippi, sportovní komentátor Pavel Karoch.

Léčivé divadlo je autorským projektem Gabriely Filippi. Nabízí netradiční divadelní hry, jejichž obsah se dotýká mystiky a hloubky lidského života. Zváni bývají hosté z různých alternativních oborů. Diváci také mají možnost zapojit se svými dotazy. Vstupenky na budějovické představení jsou ještě k mání.