Jako každoročně, tak i ten letošní v pořadí již XIX. nabízí návštěvníkům nejen pestrou paletu hudebních produkcí, ale i zajímavý doprovodný program.

Hvězdou večera bude bezesporu moderátorka celé události Iva Pazderková, která je známa nejen z televizní obrazovky, ale i z prken, která znamenají svět. Dalším účinkujícím bude žonglér Milan Ošmera, který předvede své umění.

Co by to bylo za ples věnovaný Elišce Přemyslovně, kdyby se na něm neobjevila. Letos opět dorazí i s panem purkrabím za doprovodu svých věrných rytířů z řad členů skupiny historického šermu skupiny Lucemburk. Ostatně jejich umění bude v sobotu večer rovněž k vidění.

O hudební stránku večera se v jednotlivých sálech sokolovny postarají brněnská kapela Reflex Show Band a jemnická kapela Secret. V horním sále bude a nejen na přání hrát DJ Adas.

K dispozici budou po celou dobu plesu tři bary a chybět nebude ani bohatá tombola. Letošní Ples královny Elišky začíná v jemnické sokolovně úderem 20. hodiny. Předprodej vstupenek a místenek probíhá v Turistickém a informačním centru. Lístky lze zakoupit i na místě v den konání plesu.