Album pokřtí i na třebíčském koncertu, který se uskuteční dnes od 17 hodin v divadle Pasáž.


O svém novém CD Laďa Kerndl říká: „Splnil jsem si jeden ze svých snů - vydat album světových filmových melodií. Filmové melodie jsou o pocitech. Filmová melodie je spojena s dějem, příběhem lásky, neštěstí, zrady, naděje. Filmové melodie zůstávají nadlouho v paměti diváků a posluchačů. Na svoji 15. desku jsem vybral například skladbu Mona Lisa, která byla složena přímo k filmu Captain Carey z roku 1950. Kvůli titulní písni Mona Lisa jsem vyjel nasát atmosféru přímo do pařížského Louvru, kde je vystavený originál tohoto slavného obrazu. Na koncertu představím i další nezapomenutelné melodie, například z filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid, Raindrops Keep Fallin' on My Head anebo The Way We Were ze stejnojmenného filmu, u nás uvedeného pod názvem Takoví jsme byli, kde v hlavních rolích excelovali Barbra Streisand a Robert Redford. Tři posledně zmíněné písně získaly americké Oskary. Pro své posluchače jsem si připravil i jeden bonus v podobě písně z filmu Love Story pod názvem Svůj osud znám s českým textem René Mayera.“


Laďa Kerndl patří k nepřehlédnutelným a výjimečným osobnostem naší hudební scény. Svým typicky chraplavým a podmanivě zastřeným hlasem už téměř dvacet let připomíná českým fanouškům, že krásné melodie nestárnou. Ve svém hudebním stylu – evergreenech ze 40. a 60. let - u nás nemá konkurenci.
Návštěvníci koncertu se mohou těšit na nejslavnější filmové melodie, ale také na nádherné vánoční písně a koledy a nejznámější světové evergreeny. Společně s Laďou Kerndlem zazpívá několik vánočních písní třebíčský dětský pěvecký sbor Slunko pod vedením Heleny Noskové.