„Pro velký úspěch jsme opět tuto akci uspořádali opět. Děti i rodiče byli loni doslova nadšeni, kromě zajímavého programu, ve kterém vystupují dětem známé postavičky se také pořádají různé soutěže o velmi pěkné a zajímavé ceny,“ prozradila programová ředitelka kulturního střediska Ivana Řídká.

V pořadu se dětem představí nejen známé postavy jako je Mikuláš, čert a anděl, ale postavičky z televizní obrazovky. V životní velikosti vystoupí Mickey Mouse, kačer Donald, kocour Silvestr a méně známý čertík Maňana nebo sněhulák Kulička. Hlavní postavou je však andílek Albertík, který se stal pro tuto sezónu andělským poštovním doručovatelem, jenž má dětem plnit vánoční přání. Jelikož, ale celý rok v Andělské škole prolajdačil má velké problémy zvládnout základní andělská kouzla a přání.

A právě se splněním náročného úkolu mu pomohou jeho kamarádi. Andělské Vánoce putují napříč republikou, své jméno s nimi spojili takové osobnosti jako Dáda Patrasová nebo Petr Kotvald. Třebíčskému publiku se letos představí student Konzervatoře Jaroslava Ježka a vynikající houslista Jakub Třasák. Ten se poprvé veřejnosti představil jako čtyřletý coby zázračný houslista. Zábavná show plná her, soutěží a především dobré zábavy pro celou rodinu začíná v divadle Pasáž 16. prosince v 17 hodin. Vstupné pro dospělé činí 170 a 150 korun, děti zaplatí 70 a 80 korun.