Střední Asie v podání Tomáše Kubeše

V pátek 23. února v Městské knihovně v Třebíči povypráví o své cestě za kočovníky Střední Asie pan Tomáš Kubeš, cestovatel a skvělý fotograf. Řeč bude o městech, tradicích spjatých s přírodními národy, volnosti, divokosti, kulturním dědictví i přírodě. Přednáška začne v 17 hodin a vstupné je 20 Kč.

Aru U Local?

Jedna z nejznámějších hudebních skupin svého žánru z devadesátých let, skupina S.L.U.T. je v pozměněném složení opět po letech zpět. Pod názvem Are You Local ? A vystoupí v hudebním klubu Béčko Třebíč v pátek 23. února od 21 hodin. Předkapelou jim bude neméně oblíbená regionální kapela The Bush. Vstupné 100 Kč.

Muž a žena – tajemství rolí

V sobotu 24. února od 17 hodin se v Adventním domě v Třebíči budeme moci dozvědět jaké jsou role mužů a že ve vztahu, jak do vztahu správě investovat a jak složité je očekávání našich protějšků naplnit. To všechno a mnohem více v rámci přednášky Davida Koguta.

Režisér Luboš Balák a herci Zuzana Kronerová a Oldřich Navrátil.
Blíží se šestnáctá přehlídka profesionálních divadel v Třebíči

Dětský karneval v Jaroměřicích

Hotel Opera v Jaroměřicích nad Rokytnou se v sobotu odpoledne ( od 15 hodin ) naplní dětmi v karnevalových maskách a kostýmech. Děti budou moci tančit, soutěžit a připravena bude samozřejmě bohatá tombola. Vstupné mají děti zdarma a dospělí za 25 Kč.

Uzlovací liga

Turnaj v základní skautské dovednosti – vázání uzlů se uskuteční ve Žluté ponorce v Třebíči v sobotu 24. února od 9.30 hodin. Zúčastnit se může každý, kdo by si rád ověřil jak na tom v rámci této dovednosti je.

Kormorán velký
Rybáři už zase můžou žádat kompenzace za kormorány