KRKONOŠE – TŘEBÍČ 3:6
Hosté se i přes rozpačitý začátek dostali do dvoubrankového vedení a na kontaktní gól soupeře ze 13. minuty dokázali ve druhé třetině odpovědět Bednářem. Jenže Třebíčští chybovali v defenzivě, a tak stačili domácí ještě do druhé přestávky srovnat krok.

„Měli jsme horší pohyb, ale naštěstí nás domácí dvakrát pustili do dvougólového vedení. Nehráli jsme ale dobře do obrany a dělali individuální chyby, které soupeř potrestal, a tak to bylo po dvou třetinách 3:3," komentuje trenér Horácké Slavie Roman Mejzlík.

O osudu zápasu rozhodla až třetí třetina, do které vstoupili lépe jeho svěřenci, kterým vrátil vedení svým druhým gólem v utkání Bednář. Tentýž hostující útočník ve 47. minutě završil hattrick a v samotném závěru upravil na konečných 3:6.

„Na začátku třetí části jsme dali rychlý gól, kterým jsme se trošku uklidnili, pak jsme zlepšili hru v obraně a utkání dotáhli do vítězného konce. Dvě třetiny to bylo z naší strany dobré utkání směrem dopředu, ale bylo tam hodně zbytečných chyb v obraně. Třetí část, ve které jsme dali tři branky, už byla slušná," shrnul třebíčský kouč.
Branky a nahrávky: 13. Erban (Smékal), 34. Háze (Sedláček), 36. Háze (Vacek) – 1. Urban (Kajnar, Maštera), 7. Hort (Bednář), 29. Bednář (Matov, Všetečka), 42. Bednář (Wasserbauer), 47. Bednář (Wasserbauer, Kajnar), 60. Bednář (Kajnar, Všetečka). Rozhodčí: Veinfurter – Maštalíř, Řezníček. Vyloučení 5:6. Využití: 1:2. Diváci: 35. Třetiny: 1:2, 2:1, 0:3. Třebíč: Svoboda – Pokorný, Michálek, Všetečka, Urban, Šimka, Jirák, Wasserbauer, Strnad, Hort, Matov, Kajnar, Maštera, Bednář.

TŘEBÍČ – CHRUDIM 4:1
Domácím vyšel vstup do posledního utkání kalendářního roku a už ve třetí minutě otevřel skóre čtyřgólový hrdina předešlého zápasu Bednář. Ještě do první sirény zvýšil Matov. Na další branky si museli diváci počkat až do třetí třetiny.

Chrudim se vrátila do zápasu ve 46. minutě a bylo zaděláno na drama. To však odmítli Kajnar se Všetečkou, kteří čtyři a tři minuty před koncem dali výsledku konečnou podobu. Hosté se i za nerozhodnutého stavu snažili znovu vrátit do hry o body a vytvořili si dvě dobré příležitosti ke skórování, se kterými si ale třebíčská obrana na čele s brankářem Svobodou poradila.

„Utkání splnilo, co jsme od něj očekávali. Obě mužstva hrála líbivý a důrazný hokej. My jsme naštěstí vedli, tak jsme mohli být trošku klidnější a podat lepší výkon než v Krkonoších. Až na zbytečné fauly můžeme být spokojení. Výkon byl slušný," hodnotí třebíčský lodivod Roman Mejzlík.
Branky a nahrávky: 3. Bednář (Matov, Hort), 17. Kajnar (Šimka, Urban), 56. Kajnar (Urban, Wasserbauer), 57. Všetečka (Bednář) - 46. Pilař (Polák). Rozhodčí: Ondráček - Polák, Kuřítko. Vyloučení: 10:8. Využití: 1:1. Diváci: 96. Třetiny: 2:0, 0:0, 2:1. Třebíč: Svoboda - Pokorný, Michálek, Všetečka, Urban, Šimka, Tichý, Abrahám, Jirák, Wasserbauer, Strnad, Hort, Matov, Kajnar, Maštera, Kučera, Bednář.