Ten si zatím s gólmanským problémem příliš hlavu neláme. „To, že nám chybí jeden brankář, nebereme zatím jako problém. Zbývá ještě dostatek času, než začne příprava na ledě,“ nemá strach Pokorný.


Je však jasné, že třebíčský kádr ještě několik posil potřebuje. „Až se určité věci dotáhnou do konce, oznámíme jméno, a ne jenom gólmana, ale i dalších hráčů. Do přípravy na ledě ale chceme mít jasno. Musíme mít kádr pohromadě, aby se mohl kvalitně připravit na nadcházející sezonu,“ konstatuje Pokorný.


Zatím s otazníkem


Přestože třebíčský sportovní manažer nechce prozradit jméno brankáře, který by měl do týmu Horácké Slavie přijít, Deníku se podařilo získat informaci, o koho má Třebíč zájem.


Vedení celku z Vysočiny jedná s Ústím o příchodu Radka Fialy, který už v horáckém týmu dříve působil.


„Ano, je pravda, že jednáme s Třebíčí o tomto brankáři,“ prozrazuje sportovní manažer Ústí Jaromír Šindel, který ještě v minulé sezoně stál na střídačce Horácké Slavie.


A není to jediný hráč, který by mohl z Ústí přijít. „S Třebíčí jednáme také o Marku Lašovi, kterého jsme získali z Plzně,“ doplňuje Šindel. Podle něj jsou jednání s třebíčským vedením na dobré cestě.


„Sice je zatím vše jenom ve stádiu jednání, ale věřím, že to dotáhneme do úspěšného konce,“ zakončuje ústecký sportovní manažer.