TŘEBÍČ - BENÁTKY N. J. 3:4 p

První třetina přinesla na třebíčském zimním stadionu hodně vzruchu. Domácí první nabídnutou přesilovkou v páté minutě ještě pohrdli, chvilku poté jim však Benátky umožnili další početní výhodu a tu už potrestal Šlahař. Vedení však nevydrželo Horácké Slavii ani minutu. Za 23 sekund totiž srovnal Maďar a v 10. minutě bylo ještě hůř, když se trefil Plodek.

Do přestávky sice ještě stihl vyrovnat Čuřík, po změně stran však vrátil hostům vedení Miškovský. Po vedoucím gólu Benátek se hra zklidnila a do konce druhé části se už skóre neměnilo.

Začátek závěrečného dějství ozdobila Třebíč Dolníčkovým gólem. Další branka už však do konce základní hrací doby nepadl a tak se šlo do prodloužení. V něm bod navíc vystřelil hostujícímu týmu Jaroměřský.

Branky a nahrávky: 8. Šlahař (Čuřík, Nahodil), 20. Čuřík (Nahodil, Rangl), 43. Dolníček - 8. Maďar (Král, Pabiška), 10. Plodek (Kolmann), 23. Miškovský (Chlapík) 64. Jaroměřský. Rozhodčí: Humpolíček Zavřel, Špůr. Vyloučení: 5:7, navíc Dlapa (Třebíč) 10. minut. Využití: 1:1. Třetiny: 2:2, 0:1, 1:0 0:1.

Třebíč: Čiliak Rangl, Malena, Zdráhal, Bilčík, Sláma, Dlapa, Dietz, Čejka Vondráček, Dolníček, Burian Čuřík, Nahodil, Šlahař Ostřížek, Kaut, Fořt Přibyl, Moučka, Kadela.

JIHLAVA - KADAŇ 1:3

Úvod souboje o páté místo příliš hokejové krásy nenabídl. Do první vážnější šance se dostal až v 8. minutě Krupka, pozorného Hanuljaka však neprostřelil. Podobně se vedlo i Pometlovi. Ten se zjevil před kadaňským brankářem úplně sám, precizně provedený blafák mu však sjel na poslední chvíli z hole. A tak šli do vedení hosté, když rychlý protiútok dvou na jednoho zakončil přesně Procházka.

Dukla dokázala vyrovnat hned z kraje druhé části. Drtina nahodil puk, který ještě tečoval Malec, čímž zaskočil hostujícího gólmana.

Na další branky se čekalo až do třetí třetiny. V ní se ujali vedení hosté, když se trefil Gajovský. V poslední minutě poté pečetil výhru Jíra a Kadaň si z Horáckého zimního stadionu odvezla tři body.

Branky a nahrávky: 23. Malec (Drtina, Zadražil) 19. Procházka (Charousek, Szakal), 47. Gajovský (Ton), 60. Jíra (Szakal). Rozhodčí: Čech Klein, Lukš. Vyloučení: 1:8. Bez využití. V oslabení 0:1. Třetiny: 0:1, 1:0, 0:2.

Jihlava: Novotný Zadražil, Drtina, Jícha, Dobrovolný, Jaroš, Ficenc, Kolafa Polcar, Hubáček, Prokš, Zeman, Filip, Maliník, Krupka, Pometlo, Pekárek, Čachotský, Malec, Jeslínek, Hodek.

PÍSEK - H. BROD 2:3

Havlíčkobrodští hokejisté nevstoupili do utkání nejlépe a od třetí minuty prohrávali. V polovině zápasu však dokázali zásluhou Vondráčka a Moravy skóre otočit.

Makovský pak ve 37. minutě vyrovnal, Rebel však našel ještě jednu a to rozhodující odpověď. Semorád předvedl krásnou bekhendovou kličku a bylo to 3:2. Hosté už potom výsledek ubránili a konečně se mohli radovat z vítězství. Zaznamenali tak prvný výhru pod trenérem Jiřím Rechem.

Branky a nahrávky: 3. S. Polodna (Vlček), 37. Makovský (M. Heřman) - 28. Vondráček (Musil), 30. Morava (Kostourek, Semorád), 43. Semorád. Rozhodčí: Schmejkal Flegl, Zíka. Vyloučení: 3:4. Bez využití. Třetiny: 1:0, 1:2, 0:1.

Havlíčkův Brod: Suchan Protivný, Pavlík, Ostrčil, Soldán, Novotný, Morava, Blažek, Jelínek Musil, Endál, Vondráček Rytnauer, Knotek, Ondráček Semorád, Kostourek, P. Polodna Stehlík, Štěpánek, Fiedler.