J. HRADEC – TŘEBÍČ 2:8
Třebíčští nevyhráli od začátku sezony a v předchozích zápasech je trápily nevydařené začátky zápasů. To se tentokrát změnilo a byla to právě Horácká Slavia, kdo udával tempo hry. Hosty poslal do vedení v 9. minutě Válek. Domácí sice odpověděli vzápětí, ale do kabin odcházeli spokojenější Horáci, kteří se prosadili ještě dvakrát.

Do druhé třetiny vstoupil lépe Jindřichův Hradec, který také snížil, ale na to soupeř odpověděl třemi góly. Hosté si luxusní náskok v závěrečném dějství pohlídali.

„Začali jsme aktivně a to se nám dařilo. Zápas jsme měli celou dobu pod kontrolou. Nastříleli jsme osm branek, což je určitě pozitivní, ale šancí jsme měli strašně moc a skóre mohlo být vyšší. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli a hráli velice dobře," hodnotí trenér Horácké Slavie Jaroslav Barvíř.
Branky a nahrávky: 9. Mihulka (Šimek), 21. Šimek (Novák) - 9. Válek (Krajíček), Trnka (Pacalová), 17. Krajíček (Válek), 24. Kulhánek (Trnka), 38. Kulhánek (Krajíček), 40. Trnka, 41. Trnka (Válek), 58. Trnka (Kulhánek). Rozhodčí: Grochal - Vaňásek, Bušta. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 35. Třetiny: 1:3, 1:3, 0:2. Třebíč: Holata (Dobrovolný) - Čermák, Vlk, Pachl, Sýkora, Němec, Pacalová, Marek, Trnka, Válek, Paudl, Kulhánek, Jindra, Krajíček, Hromádka, Škrdlová, Průša, Svoboda.

TŘEBÍČ – JIHLAVA B 8:1
Horácké Slavii se podařilo navázat na vítězství na ledě posledního Jindřichova Hradce i doma proti jihlavskému „béčku." Domácí měli derby pod kontrolou a převahu vyjádřili také střelecky. O všechny góly se postarala jedna útočná řada ve složení Trnka, Válek a Krajíček. Jihlavané na osm přesným zásahů soupeře odpověděli pouze jednou.

„Výkon byl soldní a s trenérem jsme spokojení. Střelecky se zaskvěla jedna lajna, která vstřelila všech osm branek. Ostatní formace se přidaly dobrým výkonem a třeba se jim podaří vstít branku v příštím utkání v Táboře, kde se chceme pokusit o co nejlepší výsledek. Tábor je první, ale my se nemáme čeho bát. To mužstvo má sílu," nechal se slyšet vedoucí třebíčského družstva Marcel Caha.
Branky a nahrávky: 2. Krajíček (Válek), 4. Krajíček (Trnka, Válek), 8. Krajíček (Válek, Trnka), 13. Válek (Trnka), 33. Válek (Krajíček, Trnka), 33. Trnka (Vlk), 45. Krajíček, 51. Krajíček (Válek, Trnka) – 40. Novák. Rozhodčí: Pekárek – Horký, Kotrba. Vyloučení: 1:1. Bez využití. Diváci: 46. Třetiny: 4:0, 2:1, 2:0. Třebíč: Holata (Dobrovolný) – Pachl, Křišta, Čermák, Rybáček, Vlk, Němec, Trnka, Válek, Svoboda, Škrdlová, Průša, Malenovsktý, Pacalová, Hromádka, Pacal, Marek, Krajíček.