Třebíčští mladíci přitom nezačali špatně a po první třetině vedli zásluhou Rybáčka. „Utkání se mi hodnotí těžce, protože jsme hráli velice dobře a troufám si říci, že jsme byli lepší," litoval hostující kouč Jaroslav Barvíř.

V prostřední části totiž domácí Krkonoše výsledek dvěma góly otočily. „Ve třetí třetině jsme jeli pětkrát sami na bránu, ale vyrovnat se nám nepodařilo," mrzelo trenéra Horácké Slavie.

Jeho svěřenci měli místy více ze hry, ale branku nedali. „Hokej se hraje na góly, my jsme dali pouze jeden a soupeř dva. Musím pochválit oba brankáře. My se budeme poctivě připravovat na další zápas a věříme, že se střelecky prosadíme," přeje si třebíčský lodivod.

KRKONOŠE – TŘEBÍČ 2:1
Branky a nahrávky: 25. Březák (Matloch, Lanta), 38. Červíček (Libnar) – 16. Rybáček (Pachl). Rozhodčí: Svoboda – Maštalíř, Schánil. Vyloučení: 6:7. Bez využití. V oslabení: 1:0. Diváci: 34. Třetiny: 0:1, 2:0, 0:0. Třebíč: Holata – Vlk, Pachl, Sýkora, Křišta, Němec, Marek, Pacal, Kadrnožka, Rybáček, Trnka, Válek, Kulhánek, Růžička, Průša, Svoboda.