TÁBOR – TŘEBÍČ 3:5
Hostům vyšel vstup do zápasu, v první třetině si vypracovali dvoubrankový náskok a soupeře k ničemu nepustili. „Začali jsme velice dobře a byli jsme aktivní směrem dopředu. Soupeře jsme dostali pod tlak a z vypracovaných šancí dvě proměnili," byl spokojen třebíčský trenér Karel Vejmelka.

Jeho svěřenci si náskok po změně stran hlídali a navíc přidali gól. „Hra se vyrovnala a z naší strany tam bylo moc chyb," komentuje kouč Horácké Slavie. Třebíč v závěrečné části podlehla sebeuspokojení a dovolila Táboru výsledek zkorigovat. Domácí se pokoušeli o vyrovnání s šesti hráči v poli a hosté pečetili vítězství až gólem do prázdné brány. „Se třetí třetinou už taková spokojenost není. Zbytečně moc jsme chybovali a soupeř toho dokázal využít. Nakonec sto bylo napínavé a utkání se rozhodovalo až v závěru," uzavřel hodnocení Vejmelka.
Branky a nahrávky: 47. Václav Prchal., 52. Růžek (Václav Prchal), 54. Jansa (Růžek) - 2. Burian (Wasserbauer, Březka), 4. Sigmund (Burian), 26. Procházka (Nejedlý), 52. Maštera (Urban), 60. Maštera (Urban). Rozhodčí: Pražák, - Brůha, Kreuzer. Vyloučení: 6:11, navíc Kabelka (TRE) 10 min. OT. Využití: 2:1. Třetiny: 0:2, 0:1, 3:2. Třebíč: Šoustal - Trnka, Tůma, Michálek, J. Erat, Procházka, Sigmund, Nejedlý, Strnad, Bernat, Burian, Urban, Wasserbauer, pokorný, Bžezka, Kabelka, Maštera.

TŘEBÍČ – KOLÍN 4:7
Domácí zaspali úvod zápasu a po minutě prohrávali už o dvě branky. „Věděli jsme, že Kolín je silný v útoku a každému soupeři zatím dal šest gólů. Jsou zdatní na puku a útoky mají vyrovnané. I když jsme se na to připravovali, nechytili jsme začátek utkání a pak to bylo složité," pravil třebíčský lodivod Karel Vejmelka.

Jeho svěřenci sice po změně stran inkasovali potřetí, ale v době, kdy se utkání přehouplo do druhé poloviny, se dvěma góly vrátili do hry o body. „Druhá třetina byla z naší strany dobrá, byli jsme herně lepší, měli šance a dali branky," těšilo domácího trenéra.
Podle něj se hráči přesvědčili, že i Kolín je hratelný soupeř.

„Zjistili jsme, že když se vyvarujeme chyb a splníme pokyny, tak to půjde," doplňuje Vejmelka. Hostitelé sice ve třetí části inkasovali počtvrté, ale pak dokázali srovnat na 4:4. Jenomže závěr patřil hostům. „Utkání bylo otevřené, ale opět nás srazily zbytečné hrubky, které soupeř potrestal a bylo po zápase," uzavřel hodnocení šéf domácí střídačky.
Branky a nahrávky: 33. Michálek (Pokorný), 38. Sigmund (Strnad), 46. Strnad (Kabelka, Tůma), 50. Pokorný (Strnad) - 1. Kerda (Netušil), 2. Cach, 27. Netušil (Hyšpler), 43. Čtvrtečka (Kadlec), 50. Kerda (Jelínek), 54. Netušil (Jelínek), 57. Cach (Pokorný). Rozhodčí: Coufal - Měkýš, Otáhal. Vyloučení: 9:5. Využití: 1:1. Diváci: 62. Třetiny: 0:2, 2:1. 2:4. Třebíč: Šoustal - Trnka, Michálek, J. Erat, Tůma, Sigmund, Strnad, Bernat, Burian, Urban, Wasserbauer, pokorný, Březka, Kabelka, Maštera, Kajnar.