Derby Vysočiny vyznělo lépe pro hostitelský celek, který i omlazené sestavě rivala z krajského města porazil šesti góly, na které hosté odpověděli pouze čtyřikrát.

„Na utkání jsme vzali čtyři hráče ze starších žáků včetně gólmana. Stejný počet kluků jsme poslali do staršího dorostu. Podobné to měl i soupeř a jde vidět, že už je konec sezony, hraje se v únavě, ale přesto jsme byli lepší," hodnotil po zápase trenér Horácké Slavie Jaroslav Barvíř.

Podle jeho slov rozhodovaly zápasy individuality. „Měli jsme rozdílové hráče, kteří zápas na naší stranu strhli. Hlavně jsme rádi, že se nám daří zapracovávat žáky, což se nám před tím nedařilo, naše a jejich zápasy se křížily. Hlavní je, že kluci nezklamali. Utkání splnilo účel a jsme rádi za tři body," uzavřel hodnocení třebíčský kouč.

TŘEBÍČ – JIHLAVA B 6:4
Branky a nahrávky: 20. Malenovský (P. Trnka, Hromádka), 23. P. Trnka (Válek, Sýkora), 28. Malenovský (Němec), 32. Hromádka (Dvořák), 36. P. Trnka (Válek, Pachl), 44. Malenovský (Kotačka, Hromádka) – 7. Chlubna (Čermák, Štěrba), 11. Chlubna (Šterba, Čermák), 43. Jančí (Štěrba), 48. Chlubna (Čermák). Rozhodčí: Pekárek – Kotrba, Mezlík. Vyloučení: 2:2. Bez využití. Diváci: 48. Třetiny: 1:1, 4:0, 1:2. Třebíč: Kružík (41. Drapač) – Čermák, Koňařík, Pachl, Dvořák, Němec, Šaroun, P. Trnka, Válek, Čtveráček, Malenovský, Svoboda, Hromádka, Mojdl, Kotačka, Sýkora.