Zdroj: Shutterstock
Majka Simonova udělala rychlou pizzu z listového těsta
Zdroj: Facebook/Čtenářka Deníku
Barbora Nejezchlebová uvařila klasiku jako je kuře s rýží
Zdroj: Facebook/Čtenářka Deníku
Eva Trlicová vaří poctivou Valašskou kyselicu plnou vitamínů
Zdroj: Facebook/Čtenářka Deníku
Milan Kolář - Propečený bůček a plecko s bramborovým knedlíkem a zelím
Zdroj: Facebook/Čtenář Deníku
Martina Schulzová - Grilovaná zelenina a zapečený hermelin doplněný o dip ze zakysane smetany
Zdroj: Facebook/Čtenářka Deníku
Jan Burle a jeho gratinované brambory
Zdroj: Facebook/Čtenář Deníku
Vojtech Albert Podlaha/Facebook
Zdroj: Čtenář Deníku
Lucije Net: Všem dětem chutnají hranolky/Facebook
Zdroj: Čtenářka Deníku
Andrea Zelená/Facebook
Zdroj: Čtenářka Deníku
Šunkofleky - Uvaříme těstoviny ve slané vodě. Nakrájíme párek, točeňák, salám (cokoliv, co zrovna doma máme). Můžeme použít i uzené maso. Uzeninu necháme na chvíli v troubě propéct. Smícháme s těstovinami. Zalijeme vajíčkem. Osolíme a pečeme.
Zdroj: Lucie Brázdová/čtenářka Deníku
Maso s bramborem v jednom pekáčku - Brambory a maso nakrájíme na kostky. Dáme do vymazaného pekáčku. Osolíme a opepříme. Záleží na každém, jak si ochutí. Přidáme nakrájenou mrkvičku. Můžeme si přilepšit kostičkama slaniny. Dáme péct.
Zdroj: Lucie Brázdová/čtenářka Deníku
Řízky: Maso vepřové nebo kuřecí naklepeme, osolíme a obalíme v trojobale (mouka, rozšlehaná vajíčka, strouhanka). Na rozpáleném tuku osmažíme. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Zdroj: Lucie Brázdová/čtenářka Deníku
Perník: 2 hrnky hl. mouky, 1 hrnek cukru, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 1 vejce, 1 kypřící prášek do perníku, 1 vanil. cukr, 2 lžíce kakaa. Dle chuti přidáme nasekané ořechy. Na perník: čokoládová poleva, kokos, marmeláda. Suroviny smícháme dohromady.
Zdroj: Lucie Brázdová/čtenářka Deníku
Pavlína Bušová - Plněné papriky v rajské omáčce s domácím knedlíkem
Zdroj: Facebook/čtenářka Deníku
Zdroj: Facebook/čtenářka Deníku
Bramboráky křehčené minerálkou od Pavlíny Bušové
Zdroj: Facebook/čtenářka Deníku
Pavlína Bušová
Zdroj: Facebook/čtenářka Deníku
Ovesná polévka s mrkví a česnekem od Beáty Tisucké
Zdroj: Facebook/Čtenářka Deníku
Martina Vojirova a její Kančí guláš
Zdroj: Facebook/Čtenářka Deníku
Soňa Ponocná Mazánková - polévka z červené čočky a oblíbené špagety se špenátem
Zdroj: Facebook/Čtenářka Deníku
Janinka Janinka
Zdroj: Facebook/Čtenářka Deníku
Janinka Janinka
Zdroj: Facebook/Čtenářka Deníku