K pokusnému domácímu pečení využili žitnou a pšeničnou mouku v poměru 3:1. Pro lopatu i pometlo bylo nutné připravit hodně dlouhé násady, pec je totiž hluboká čtyři metry.
Zdroj: DENÍK/ Michaela Hasíková
Zdroj: DENÍK/ Michaela Hasíková
K pokusnému domácímu pečení využili žitnou a pšeničnou mouku v poměru 3:1. Pro lopatu i pometlo bylo nutné připravit hodně dlouhé násady, pec je totiž hluboká čtyři metry.
Zdroj: DENÍK/ Michaela Hasíková
K pokusnému domácímu pečení využili žitnou a pšeničnou mouku v poměru 3:1. Pro lopatu i pometlo bylo nutné připravit hodně dlouhé násady, pec je totiž hluboká čtyři metry.
Zdroj: DENÍK/ Michaela Hasíková
K pokusnému domácímu pečení využili žitnou a pšeničnou mouku v poměru 3:1. Pro lopatu i pometlo bylo nutné připravit hodně dlouhé násady, pec je totiž hluboká čtyři metry.
Zdroj: DENÍK/ Michaela Hasíková
K pokusnému domácímu pečení využili žitnou a pšeničnou mouku v poměru 3:1. Pro lopatu i pometlo bylo nutné připravit hodně dlouhé násady, pec je totiž hluboká čtyři metry.
Zdroj: DENÍK/ Michaela Hasíková
K pokusnému domácímu pečení využili žitnou a pšeničnou mouku v poměru 3:1. Pro lopatu i pometlo bylo nutné připravit hodně dlouhé násady, pec je totiž hluboká čtyři metry.
Zdroj: DENÍK/ Michaela Hasíková
K pokusnému domácímu pečení využili žitnou a pšeničnou mouku v poměru 3:1. Pro lopatu i pometlo bylo nutné připravit hodně dlouhé násady, pec je totiž hluboká čtyři metry.
Zdroj: DENÍK/ Michaela Hasíková
K pokusnému domácímu pečení využili žitnou a pšeničnou mouku v poměru 3:1. Pro lopatu i pometlo bylo nutné připravit hodně dlouhé násady, pec je totiž hluboká čtyři metry.
Zdroj: DENÍK/ Michaela Hasíková
K pokusnému domácímu pečení využili žitnou a pšeničnou mouku v poměru 3:1. Pro lopatu i pometlo bylo nutné připravit hodně dlouhé násady, pec je totiž hluboká čtyři metry.
Zdroj: DENÍK/ Michaela Hasíková
K pokusnému domácímu pečení využili žitnou a pšeničnou mouku v poměru 3:1. Pro lopatu i pometlo bylo nutné připravit hodně dlouhé násady, pec je totiž hluboká čtyři metry.
Zdroj: DENÍK/ Michaela Hasíková