Jako první půjdou na trávník třebíčští fotbalisté, v sobotu od 16.00 si poměří síly se silnými Speřicemi. Týmu z nejmenší vesnice v elitní soutěži na Vysočině mají co vracet, na podzim na Humpolecku prohráli 3:1.

Shodně v neděl pak nastoupí opět čtyři hodiny po poledni Náměšt n. O. - Vícenice a Okříšky. Prvně jmenovaný celek bude favoritem, ale proti rezervě Velkého Meziříčí se musí mít na pozoru. "Soupeř sice ještě na jaře nebodoval, ale A tým hraje už v pátek, takže očekávám, že k nám přijede posílený. My navíc musíme řešit výpadky v sestavě," poukazuje na fakta trenér Petr Kylíšek mladší, jehož svěřenci navíc na podzim na Žďársku inkasovali pět branek.

Ilustrační foto.
Muži neplatí výživné. Dluh přesáhl sto tisíc korun

Okříšky naopak budou potvrzovat podzimní výhru 2:1 ze Stáje, kde se moc nevyhrává. Sapeli Polná se v minulém kalendářním roce trápila, ale na jaře to už je jiná písnička. Po očekávané porážce v Bystřici nad Pernštejnem vyhrál jediný účastník přeboru z Jihlavska již třikrát v řadě.

FOTBALOVÝ VÍKEND

SOBOTA: Fotbal - krajský přebor: HFK Třebíč - Speřice (16.00).

NEDĚLE: Fotbal - krajský přebor: Náměšť-Vícenice - Velké Meziříčí B, Okříšky - Sapeli Polná (16.00).

I. A třída, skupina B: Šebkovice. - Rapotice, Kouty - Nové Syrovice, Budišov-Nárameč - Jemnicko, Jaroměřice nad Rokytnou - Radešínská Svratka (16.00).

I. B třída, skupina B: Stařeč - Moravské Budějovice, Přibyslavice - Bohdalov (16.00).