BYSTŘICE B – ŠEBKOVICE 1:2
Bystřice nechala v úvodu soupeře kombinovat a po špatné rozehrávce Radka Horáka ji za to potrestal Chytra. Poté se hra a následně i skóre vyrovnalo. Po ose Marek Svoboda, Zdeněk Sklenář zužitkoval parádní pas Čech. Zbytek poločasu se dohrál bez šancí.

Ve druhé půli měli domácí více ze hry, byli častěji na balonu, Šebkovice hrozily z brejků. Po jednom z nich fauloval ve vápně Špatka a Rygl z pokutového kopu vrátil vedení na šebkovickou stranu. Hostitelé se nevzdali a začali svého soupeře svírat. V 80. minutě vyvrcholil tlak domácích faulem na Königa, penaltu však Čechovi brankář Kořínek lapil.
Góly: 27. Čech – 9. M. Chytra, 59. Rygl (PK). Rozhodčí: Bílek. ŽK: 2:3. Diváci: 50. Poločas: 1:1. Šebkovice: Kořínek – Hrůza, A. Kotačka, Večeřa, Dvořák – Říha (89. T. Kotačka), M. Chytra, Z. Roupec, Hobza, J. Roupec – Rygl (90. Bulíček).

KNĚŽICE – N. SYROVICE 1:3
Hned v první minutě propadla domácím levá strana, a toho s díkem využil Dvořák, který bleskurychle otevřel skóre. Kněžické měla dostat do hry povedená brejkové akce, na jejímž konci stál Pejchal, a ten se do prázdné branky nemýlil. Jenže Syrovice to nijak nezlomilo, držely více míč na kopačkách a byly nebezpečnější, což potvrdil po půlhodině opět Dvořák, který znovu potrestal chybu domácích, tentokrát ve středu hřiště. Domácí se ve zbytku utkání snažili, ale fotbalovější byl soupeř, který si hlídal vedení, a to navíc pojistil Železný.
Góly: 15. Pejchal – 1. a 33. Dvořák, 74. Železný. Rozhodčí: Beseda. ŽK: 0:1. Diváci: 30. Poločas 1:2. N. Syrovice: Zavadil – Kopeček, Toman, Procházka, Filipský – Sosnar, T. Lang, Dubský, Růžička (60. J. Lang) – Dvořák (88. Zerza), Železný (83. Janoušek).

RADOSTÍN – DUKOVANY 2:4
Dukovany udeřily už ve 40. vteřině, kdy se po faulu trefil z 35 metrů Koníř. Brankář Dupal si napravil reputaci z pokutového kopu, kterým v 17. minutě vyrovnal. Hostům se po chvíli zranil brankář Boreš a na jeho místo musel hráč z lavičky Pislcajt. Domácí byli mírně lepší, šance Tomana však v síti neskončila.

Druhou půli ovlivnil rychlý gól Černého na 1:2. Radostín se vrátil do hry, opět mohl skórovat, ale místo toho inkasoval. S bleskovou odpovědí přispěchal Kovář, ale víc už on, ani jeho spoluhráči nestihli. To Dukovany ještě nastřelily břevno a zvýšily střídajícím Železníkem.
Góly: 17. Dupal (PK), 74. Kovář – 1. Koníř, 50. Černý, 73. Hron, 82. Železník. Rozhodčí: Ryšánek. ŽK: 1:2. Diváci: 85. Poločas: 1:1. Dukovany: Boreš (19. Pislcajt) – J. Fojtášek, Němec, M. Fojtášek, Řezáč (75. Železník) – Kunc, Prokeš, Sedláček, Hron (86. Ferus) – Koníř, Černý.

MĚŘÍN – RAPOTICE 1:1
V Měříně byl k vidění zápas dvou rozdílných poločasů. Zatímco Rapotice sázely celých 90 minut na „prešovský beton" a nakopávané míče na zkušené útočníky, výkon domácích šel po přestávce prudce nahoru. To už ale prohrávali, protože po jednom z dlouhých míčů skóroval Petr Matoušek. Domácí se dočkali alespoň vyrovnání. Přetažený balon po rohu Robotky vrátil Sýkora v hlavičkované přes vápno zpět na nabíhajícího Robotku a ten vyrovnal.
Góly: 68. Robotka – 33. P. Matoušek. Rozhodčí: Nenadál. ŽK: 0:2. Diváci: 105. Poločas: 0:1. Rapotice: T. Laš – Pavlíček, Kovářík, Opálka, J. Matoušek, Tesař, Illek, Jašek, Martin Laš (86. Zezula), P. Matoušek (89. Pavlíček), Milan Laš.