TŘEBÍČ B – JEVIŠOVICE 4:0
Domácí se museli obejít bez Oberreitera, Pohořilského, Novotného, Chalupy a Dočekala. Naopak se po roční pauze vrátil do sestavy Andresík. Třebíčští mladíci začali proti účastníkovi krajského přeboru jižní Moravy zostra, ale Zsihovicse vychytal hostující brankář.
Zkušenější Jevišovice hrály kombinační a bojovný fotbal. „Hosté spoléhali na urostlého útočníka Němce a zkušeného veterána Fialu. Naše obrana v čele s brankářem Procházkou však hrála bezchybně. Soupeře jsme přehrávali a dostávali se do šancí," komentuje třebíčský trenér Pavel Němec.

Ve 13. minutě vybídl Zsihovics skvělou přihrávkou ke skórování dorostence Hronek. Do gólových šancí se dostali také Holý, Lorenc, Andresík a Zsihovics, ale bez gólového efektu. Po změně stran pokračoval pohledný fotbal. Zlomovým okamžikem utkání se stala 58. minuta, kdy se trefil Andresík. „Od této chvíle jsme ovládali hřiště. Lahůdkou byla branka Kováře. Po chybném vyběhnutí a následném odkopu brankáře, se nádherným lobem ze 40 metrů trefil do opuštěné branky. A měli jsme ještě další šance," těšilo Němce.

Jeho tým se prosadil ještě v závěru, kdy se vydal na útočný výlet stoper Mašek a střelou k tyči upravil na konečných 4:0. „Trochu jsme improvizovali v sestavě a zařadili další dorostence. Hrál se svižný fotbal z obou stran, herně jsme byli lepší my. Do gólových šancí jsme se dostávali po pěkných kombinacích. Po roce nastoupil Robert Andresík a výborný výkon korunoval brankou. Lahůdkou byl Kovářův gól. Paradoxně jsem ho nejvíce v zápase kritizoval, protože má daleko navíc než hrál," hodnotí domácí kouč.
Góly: 13. Hronek, 58. Andresík, 68. Kovář, 90. Mašek. Poločas: 1:0. Třebíč B: Procházka – Pánek, Houser, Mašek, Karásek – Šmíd, Lorenc, Zsihovics, Kovář – Andresík, Holý. Střídal: Hronek.

VLADISLAV – SLAVOJ POLNÁ B 3:0
Konfrontace celků z I. A tříd na Vysočině dopadla mnohem lépe pro účastníka skupiny B. Po podzimu šestá Vladislav sedmý tým skupiny A na umělém trávníku HFK Třebíč přehrála. Poločasové vedení týmu z Třebíčska zajistil Krátký. Svěřenci Lubomíra Venhody po změně stran zvýšili dalšími dvěma góly a přes snahu soupeře z Jihlavska komfortní náskok udrželi s čistým kontem.

„Začíná se nám vyprazdňovat marodka a konečně zafungovala obrana, kde kvůli absenci Ondry (Venhody) nastoupil Petz. Hlavní je, že jsme se vyvarovali zbytečných chyb v zadu a byli produktivní," těšilo vladislavského kouče.
Góly: Krátký, Svoboda, L. Venhoda. Poločas: 1:0. Vladislav: Otruba ml. – Paločko, Petz, Prokop, Pavlík (46. Hort) – P. Ciprys (46. Otruba st.), Hrůza, L. Venhoda, Krátký, Vyletěl – Svoboda.

BUDIŠOV-NÁRAMEČ – NÁMĚŠŤ-VÍCENICE 1:0
Duel dvou týmů ze druhé nejvyšší krajské soutěže rozhodl jediný gól. Úvodní dějství byl lepší na umělém trávníku ve Velkém Meziříčí Budišov, ale do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu. Po změně stran se ujala nepříliš povedená střela zpoza vápna budišovského Pažourka, která vypadla brankáři Kováčovi a skončila v síti.

„První poločas sice bylo ve hře dost nepřesností, ale byly tam i dobré věci s hrou jsem spokojen. Ve druhé půli už to bylo mnohem horší. Paradoxně jsme dali gól, ale hráli špatně," shrnul budišovský kouč Libor Švec.

„Budišov se lépe vyrovnal se silným větrem, dobře kombinoval a byl silnější na míči. Více šancí jsme však měli my, ale nebyli produktivní, proto soupeři stačil na vítězství jediný gól," hodnotí trenér Náměště-Vícenic.
Gól: Pažourek. Poločas: 0:0. Budišov-Nárameč: Trnka – T. Nováček, Hrádek, Kafka, Molnár – Obůrka, Sedláček, Votoupal, Kozuň – K. Nováček, Pažourek. Střídali: Jura, Dvořák. Náměšť-Vícenice: Kováč – Anna, Heres, Křoustek, Rous – R. Bednář, Homola, M. Hrazdíra, Foretník – Jonák, Kučera. Střídali: Veselý, M. Bednář.

KOUTY – BEDŘICHOV 7:4
Na hřišti s umělým povrchem v Jihlavě kontrolovaly hru v prvním poločase Kouty, které toho soupeři moc nedovolily a získaly třígólový náskok. Po změně stran zabral Bedřichov a podařilo se mu snížit na 4:3. Hráči z Třebíčska si ale vedení vzít nenechali, díky standardním situacím soupeři zase odskočili a duel dotáhli do vítězného konce.

„V prvním poločase jsme je dobře rozebrali, hráli zodpovědně vzadu a vycházely nám protiútoky. Do druhé půle jsme prostřídali sestavu a hra nám začala trošku haprovat. Naštěstí se nám podařilo dát tři góly z rohů. Zápas splnil účel a jsme spokojení, že se nám proti snaživému a běhavému soupeři podařilo vyhrát," hodnotí hrající asistent trenéra Koutů Jaromír Růžička.
Góly Koutů: Raušer 3, Neumann 2, Navrátil, Tenkl. Poločas: 3:0. Kouty: Veselý – Navrkal, Hrůza, Růžička, Havelka – Cejpek, Parma, Raušer, Navrátil – Tenkl, Neumann. Střídali: Caha, Paiskr, Nestrojil, Hrubý, Dočekal.

DOBŠICE – ŽELETAVA 7:1
Po podzimu šestý tým jihomoravské I. A třídy byl na umělém trávníku v Jevišovicích lepší a převahu vyjádřil brankově. Účastník druhé nejvyšší krajské soutěže Vysočiny na rychlost soupeře nenašel recept a musel se spokojit pouze s čestným úspěchem. „Dobšice byly po celou dobu lepší. My jsme hráli druhé housle, ale musím říci, že kluci to dohráli i přes nepříznivý vývoj solidně," uznal želetavský lodivod Pavel Dvořák.
Gól Želetavy: Michal Vrbka. Poločas: 4:0. Želetava: Vlček – D. Jičínský, Polenda, Vladeka, Malík – Veselský, Martin Vrbka, Simandl, Michal Vrbka – Smetana, V. Čurda. Střídali: T. Vrbka, M. Jičínský, Viceník.