Divize D st. dorostu
TŘEBÍČ – VRCHOVINA 6:5
Hosté si v prvním poločase brzy vypracovali dvoubrankový náskok, který po půlhodině hry ještě zvýraznili. Třebíč vrátil do zápasu pět minut před odchodem do kabin gólem na 1:3 Hronek. „Věděli jsme, že hra soupeře je založená na nákopech na vysokého útočníka Šolce, kterého jsme se snažili pokrýt. Přesto jsme udělali dvě chyby a tím mu góly darovali. Pak jsme si místo toho, abychom Vrchovinu zmáčkli, nechali dát branku na 0:3. Naštěstí ještě do poločasu utekl Hronek a snížil," komentoval trenér HFK Pavel Němec starší.

Ten musel o přestávce udělat bouři. „V kabině jsem hodně důrazně vytkl hráčům, že nehrají, co mají a někteří z nich si místo v sestavě nezaslouží," pravil domácí kouč. Jeho svěřenci po změně stran nejprve inkasovali počtvrté, ale pak zahájili nevídaný obrat. Vrchovina sice vyrovnala v 85. minutě po rohu, který zakončil brankář Šmída. V samém závěru však strhl vítězství na stranu domácích Hronek, který zároveň dokonal hattrick.

„Soupeř byl hratelný a také se nám to ve druhém poločase podařilo otočit. Za stavu 5:4 jsme si nechali od brankáře vyrovnat, i když to byla trochu chyba našeho gólmana, který si pro centr nešel. Dvě minuty po rozehrání se nám podařilo rozhodnout. Bylo to utrápené vítězství a v prvním poločase utrpení," uzavřel hodnocení Němec.
Góly: 40., 59. a 89. Hronek, 55. a 83. Šibůrek (oba z PK), 60. Holý - 5. a 10. Šolc, 30. a 48. Duda, 85. Šmída. Rozhodčí: Nováček. ŽK: 2:2. Diváci: 50. Poločas: 1:3. Třebíč: Hagara – Hrbáček, J. Uličný, Suchna – Holý, Šibůrek, Vícena, Hronek – Benáček (66. Vávra), Renát, Trnka (80. Vostal).

Divize D ml. dorostu
TŘEBÍČ – VRCHOVINA 10:3
Domácí byli od začátku aktivní a neustálý tlak zúročovali už od úvodních minut. Skóre ve prospěch Třebíče narůstalo. Obraz hry se ve druhém poločase nezměnil. Hosté se jen bránili a dál inkasovali. Vrchovina se dostala ke slovu až v závěru, kdy dvěma góly vysokou porážku lehce zmírnila. „Konečně se nám podařilo proměnit šance, které jsme si vytvořili. S utkáním jsem spokojen," zhodnotil trenér HFK Třebíč Ivoš Nejedlý.
Góly: 4., 18., 49., 74. a 79. Bence, 7., 57. a 72. Tomek, 26. Vala, 76. Hrobař - 46. Duda, 76. Kutra, 78. Veselý. Rozhodčí: Šimek. Bez karet. Diváci: 30. Poločas: 4:0. Třebíč: Šplíchal - Šabata, Holík, Š. Vala, Mitáš – M. Vala, Hrobař, Kouřil, Mezcl - Bence, Tomek.