Divize D st. dorostu
BOSKOVICE – TŘEBÍČ 1:4
Utkání hrané na umělé trávě začalo oboustranně aktivně. Avšak Třebíč měla více ze hry. Hosté si vypracovali několik slibných šancí, které ale neproměnili. Ve 22. minutě uplatnil ve vápně soupeře svůj důraz domácí Gregar a prostřelil brankáře Procházku – 1:0. Boskovice poté měly několik možností zvýšit, ale Horácký klub podržel brankář Procházka. Třebíčští do druhého poločasu prostřídali sestavu, byli lepší a začali se prosazovat i střelecky.

Zkraje vyrovnal Renát, který v 68. minutě přihrál na gól Hronkovi. V poslední desetiminutovce zvýšil střídající Vávra a v úplném závěru potrestal faul na svou osobu z přímého kopu další hráč z lavičky mladík Macek. „Vítězství je zasloužené, herně jsme byli lepší. Zaostávali jsme za soupeřem jen v důrazu, ale bylo to i tím, že rozhodčí pouštěl tvrdou hru a na tom malém hřišti se těžko kombinuje. Tam jsme měli problémy i v minulosti. Domácí vedli 1:0 a nebýt Procházky mohlo to být i vyšším rozdílem. Dobře zahrál i Hronek," hodnotí hostující kouč Pavel Němec starší.
Góly: 22. Grenar – 49. Renát, 68. Hronek, 82. Vávra, 90. Macek. Rozhodčí: Mayer. ŽK: 2:3. Diváci: 30. Poločas: 1:0. Třebíč: Procházka – Hrbáček, Pecka, Suchna, J. Uličný – Rybníček (80. Vávra), Bence, O. Uličný (46. Trnka) – Renát (84. Maleta) – Doležal (88. Macek), Hronek (86. Vostal).

Divize D ml. dorostu
BOSKOVICE – TŘEBÍČ 4:4
Lépe začali hosté, kteří se v páté minutě ujali vedení Maletou. O pět minut později zvýšil Mitáš. Netrvalo však dlouho a domácí snížili. Třebíč byla nadále aktivnější brzy si vzala zásluhou Benceho dvoubrankové vedení zpět. Maleta se ještě do konce úvodní půlhodiny zapsal do listiny střelců podruhé – 1:4. Boskovice se vrátily do zápasu Burgrovým gólem před pauzou.

Hostitelé vsítili kontaktní branku zkraje druhé půle, zatímco soupeř vypadl z tempa a znervózněl. Třebíčští chybovali v rozehrávce a vyklidili pole. Tlak domácích vyvrcholil v 77. minutě, kdy po ruce Štěpána Valy zajistil dělbu z penalty Havelka. „Bod je pro nás určitě ztráta, když vedeme 4:1, musíme zápas dotáhnout do vítězného konce. My jsme to nezvládli," má jasno trenér HFK Třebíč Ivoš Nejedlý.
Góly: 17., 47. a 77. Havelka (třetí z PK), 32. Burgr – 5. a 28. Maleta, 10. Mitáš, 18. Bence. Rozhodčí: Kunický. ŽK: 3:1. Diváci: 20. Poločas: 2:4. Třebíč: Šplíchal – Dušovský (72. Brada), Holík, Š. Vala – M. Vala (57. Tomek), Průša (78. Janík), Mitáš, Kouřil – Bence, Macek, Maleta.