RAPOTICE – ŽELETAVA 1:1
Domácí měli od začátku více ze hry. Po Jaškově centru nebezpečně hlavičkoval Petr Matoušek, ale Mastný jeho pokus vyrazil. Rapotice byly dál lepší, ale jejich šance zůstávaly nevyužity. Udeřit mohlo na opačné straně, ale Simandl těsně minul tyč. Hosté pak vyrovnali hru a po Simandlově akci zachraňoval situaci odkopem na poslední chvíli Jan Matoušek. Ještě do přestávky spálil druhou šanci kanonýr Matoušek.

Hostitelé pokračovali v náporu i po změně stran. Ovšem snajpr Matoušek neměl svůj den. Nejprve ho vybídl ke skórování Martin Laš, ale rapotický forvard z místa penaltového puntíku mířil nad. Netrvalo dlouho a Matoušek měl podobnou šanci, kterou pro změnu zlikvidoval Mastný.

Do defenzivy zatlačení hosté hrozili jen zřídka a když se objevil sám před brankářem Simandl, vytěsnil jeho pokus Tomáš Laš. Pak pokračovalo spalování šancí Matouška, a tak přišel trest. V 69. minutě otevřel skóre Simandl. Želetava poté začala hrát údržbu a to jí nakonec nevyšlo. V 76. minutě protrhl střeleckou smůlu Matoušek a zařídil tak aktivnějším Rapoticím alespoň bod.
Góly: 76. P. Matoušek – 69. Simandl. Rozhodčí: Jílek. ŽK: 2:3. Diváci: 100. Poločas: 0:0. Rapotice: T. Laš – Pavlíček, Opálka, Antoš, Martin Laš (74. Švarc), Otcel, P. Matoušek, Paulec, J. Matoušek, Milan Laš, Jašek. Želetava: Mastný – Jičínský, Svoboda, Vladeka, Martin Vrbka, Simandl, Daniel (67. Pavela), M. Čurda, Jakeš, V. Čurda, Michal Vrbka.

KOUTY – ŽĎÁR N. S. B 3:0
Hosté začali zostra a už v deváté minutě se poroučel pod sprchy Machatka, který faulem zastavil na branku postupujícího Coufala. Od té doby se hrál nezáživný fotbal. Kouty se proti oslabenému soupeři neprosazovaly. Hosté poprvé inkasovali až ve 33. minutě, když poslal míč za obranu Hrubý. Cejpek si počkal, než se vybíhající brankář srazí s obráncem a otevřel skóre.

Hostitelé vstoupili do druhého poločasu lépe a když už se hra začala vyrovnávat, pohrál si se žďárskou obranou Cejpek. Nejdříve přehodil obránce, a když chtěl vystřelit, zablokoval mu nohu další bek a z nařízené penalty zvýšil Havelka. Hosté se dostali ke dvěma brejkům, které ale nedotáhli. Na konečných 3:0 upravil hlavou Roušar.
Góly: 33. Cejpek, 65. Havelka (PK), 85. Roušar. Rozhodčí: Šrámek. ŽK: 1:1. ČK: 0:1 (9. Machatka). Diváci: 110. Poločas: 1:0. Kouty: Stýblo – Hrůza, Havelka (75. Dočekal), Hrubý, Růžička – Cejpek, Semrád, Tenkl (62. Caha), Roušar – Coufal, Navrátil.

HROTOVICE – ŠTĚPÁNOV 3:2
Hrotovice na jaře doma ještě nevyhrály a začátek nenasvědčoval tomu, že by se něco mělo změnit. Domácí soupeře sice zatlačili, ale ten hrozil z rychlých brejků. V 15. minutě domácí Růžička ukopl soupeři míč na roh a rozhodčí k překvapení všech odpískal pokutový kop, který proměnil Svoboda. Penaltu kopal ve 29. minutě na opačné straně Škoda, ale štěpánovský brankář jí chytil. Další kontr proměnili hosté ve 31. minutě, kdy rychlou akci zakončil dorážkou Veselský.

Hrotovice však stačily do přestávky snížit hlavičkou Hrůzy po rohovém kopu. Po přestávce měli hostitelé více ze hry i šance. Furiš postupoval sám na gólmana, ale Kubíček svůj tým podržel. Vzápětí však Hrůza střelou z vápna vyrovnal. Hrotovice přidaly na obrátkách. Salákův gól sice pro postavení mimo hru nebyl uznán, a další hlavičku Saláka výborně zneškodnil Kubíček. Domácí obrat dokonali v úplném závěru, kdy pas Furiše skluzem dostal do sítě Salák. „Měli jsme vyhrát 5:2," hodnotil hrotovický trenér Jan Dobrovolný.
Góly: 38. a 49. Hrůza, 89. Salák – 15. Svoboda, 31. Veselský. Rozhodčí: Doskočil. ŽK: 2:2. Diváci: 200. Poločas: 1:2. Hrotovice: Slatinský – Růžička, Hrůza, Pekárek (46. Furiš), Bláha, Novák, M. Holoubek, Z. Holoubek, Škoda, Fiala, Salák.

BUDIŠOV-N. – V. MEZIŘÍČÍ B 1:2
Domácí začali náporem a ve 13. minutě měli výhodu pokutového kopu. Hort však penaltou pohrdl a nechal vyniknout extřebíčského brankáře Krubu. Hosté se ujali vedení v 16. minutě, kdy obrana nechala bez povšimnutí ve vápně Lišku a ten se nemýlil. O deset minut později zůstal po centru osamocen v pokutovém území Budišova Jakeš a hlavou zvýšil. Snížit mohl ještě do přestávky Pažourek, který postupoval sám na Krubu, ale bránu minul.

Ve druhém poločase měl stoprocentní příležitost opět Pažourek, ale trefil na brankové čáře stojícího hráče, který tak úspěšně zastoupil překonaného Krubu. Domácí se dočkali gólu naděje v 85. minutě, kdy snížil Votoupal. I když by byla remíza spravedlivá, Budišovu se už vyrovnat nepodařilo.
Góly: 85. Votoupal – 16. Liška, 26. Jakeš. Rozhodčí: Kalina. ŽK: 0:2. Diváci: 110. Poločas: 0:2. Budišov-Nárameč: Trnka – Obůrka, Hrádek, Sedláček, Kozuň (67. Dvořák), Hort, Votoupal, T. Nováček, Molnár, Hráček, Pažourek.

RANTÍŘOV – NÁMĚŠŤ-V. 4:3
Netrvalo dlouho a domácí otevřeli skóre. Vacek zahrál přímý kop na hlavu Kubíka, který trkl míč mimo dosah Kováče. Neuběhla ani minuta a bylo srovnáno, protože Křivánek po nedůrazu obrany překonal Krupicu. Zanedlouho přihrál Vostál Bartejsovi, a ten si s nabídnutou šancí dokázal poradit – 2:1. Po čtvrt hodině vybídl Vacek ke střele Šťastného, ten rozezvučel břevno, po chvíli zlikvidoval nebezpečnou

Dostálovu šanci brankář hostů. Ve 24. minutě už ale domácí slavili. Akci po ose Vostál, Vacek a Bartejs znamenala vedení o dvě branky. Jenže ve 31. minutě neubránili domácí Musila, který po rozehraném přímém kopu snížil. A po dalších čtyřech minutách přišel další nedůraz rantířovských hráčů, který potrestal Homola, a bylo vyrovnáno.

Domácí chtěli tři body a aktivita ze začátku druhé půlky se jim vyplatila. Vostál vymyslel krásnou přihrávku pro Kalného, který poslal míč kolem bezmocného Kováče a vrátil svému týmu vedení. V 70. minutě se zjevil Musil sám před gólmanem Krupicou, ten parádním zákrokem svůj tým podržel. Pak už se zápas dohrával bez šancí.
Góly: 6. Kubík, 10. a 24. Bartejs, 51. Kalný – 7. Křivánek, 31. Musil, 35. Homola. Rozhodčí: Polák. ŽK: 2:2. ČK: 0:1 (90. Musil). Diváci: 80. Poločas 3:3. Náměšť-Vícenice: Kováč – Anna, Homola, Loup, Eliáš – Rubák, Křivánka, Buchta, Tomek (76. Klíma) – Musil, Veselý.

VRCHOVINA B – VLADISLAV 4:0
Vrchovina v prvním poločase častěji držela míč, ale Vladislav velmi dobře bránila a do ničeho domácí nepouštěla. Hosté hrozili z brejků, ale celkově se hrálo bez vyložených šancí. Druhou půli oživil střídající dorostenec Radek Blažíček, který hru Vrchoviny zjednodušil a zrychlil.

Po hodině hry začaly padat i góly. Trojánek sice střílel jen do tyče, ale dorážející Polnický byl ve správný čas na správném místě. Po centru Starého se následně prosadil hlavou Radek Blažíček. Třetí branku dal po rohu Michal Šmída. Stejný hráč uzavřel výsledek po hezké kombinační akci na jeden dotek.
Góly: 60. Polnický, 67. R. Blažíček, 76. a 80. M. Šmída. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 1:3. Diváci: 100. Poločas: 0:0. Vladislav: Otruba ml. – D. Cypris, Otruba st., O. Venhoda, Paločko, Zeman, Orálek, Krátký, Vyletěl, P. Cypris, L. Venhoda. Střídali: Macek, Martének.


NOVÁ VES – TŘEBÍČ B 0:1
Až do 26. minuty se hrál fotbal bez šancí. Poté domácí zbytečně ztratili míč, Třebíč se na půlce dostala k balonu, pláchla do brejku a po zpětné přihrávce na vápno prostřelil Fuksu útočník Malý. Domácí mohli být za výsledek ještě rádi, před odchodem do kabin je totiž zázračným způsobem podržel Fuksa, který vychytal Oladitiho.

Po přestávce Nová Ves tlačila, její snaha však vyznívala do ztracena. Třebíč vsadila na brejky a po jednom z nich mohl zvýšit Oladiti, na toho však měl Fuksa spadeno. Celek z Novoměstska se trápil i během standardek, první slušně zahraná přišla až v 87. minutě, kdy Havlík hlavičkoval do tyče.
Gól: 26. Malý. Rozhodčí: Škorpík. ŽK: 1:2. Diváci: 80. Poločas: 0:1. Třebíč B: Procházka – Pohořilský, Mašek, Holý (84. Lorenc), Kovář (90. Zbožínek), Oberreiter, Hošek, Benda, Igbinoba, Oladiti, Malý.