DUKOVANY – NÁMĚŠŤ-VÍCENICE 3:1
Hosté nastoupili do utkání hraném na náhradním trávníku v Dukovanech v kombinované sestavě. „Dali jsme přednost uzdravení drobných šrámů hráčů základní sestavy a šanci dostali dorostenci," hlásí trenér Náměště-Vícenic Jaromír Tlačbaba.

Lépe začali domácí, kteří využili nekoncentrovanosti soupeře hned z prvního útoku. Aby toho nebylo málo, tak se Náměšti zranili tři hráči a do druhé půle musela nastoupit v deseti lidech.

„Přesto jsme ještě zápas zdramatizovali a krásnou střelou Hrazdíry snížili na 2:1. I přes závěrečný tlak se nám vyrovnat nepodařilo," komentoval hostující kouč. Dukovany zápas zakončily, tak jak začaly a z posledního útoku upravily na konečných 3:1.

„Zápas se hrál na těžkém terénu a doprovázelo jej hodně nepřesností. Zápas byl vyrovnaný, ale my měli víc šancí a proměnili je. A to rozhodlo," hodnotí dukovanský lodivod Rostislav Štork.
Góly: 2. Prokeš, 55. Ferus, 90. Pislcajt – 75. M. Hrazdíra. Poločas: 1:0. Dukovany: Boreš – Sedláček, Řezáč, O. Horák, Němec – Prokeš, Fojtášek, Pislcajt, Koníř, Ferus – Železník. Střídali: Ondráček, Šanda. P. Horák. Náměšť-Vícenice: V. Bednář – Anna, Rous, Heres, Veselý – R. Bednář, Preisner, M. Hrazdíra, Matějka – Kučera, Jonák. Střídali: Kováč, M. Bednář.

RAPOTICE – KŘOVÍ 8:2
Rapoticím vyšel vstup do posledního přípravného utkání v Hrotovicích na výbornou. Už po deseti minutách vedly a měly další šance, ovšem ve zbytku poločasu se jim podařilo proměnit pouze jednu.

Obraz hry se přestávce nezměnil. Brzy zvýšil na 3:0 pohlednou střelou Illek. A pak pokračovalo neproměňování příležitostí ze strany hráčů z Třebíčska, kteří se znovu prosadili až po hodině hry. Až za stavu 4:0 se ke slovu dostalo po chybě obrany Křoví, ale Rapotice odpověděly dalšími třemi přesnými zásahy. Tým ze Žďárska snížil ještě jednou, ale poslední slovo měl v závěru rapotický Škorpík.

„Poprvé jsme hráli na přírodní trávě a generálka nám vyšla. Prosadili jsme se střelecky a jsme spokojení," shrnul rapotický kouč Karel Kovařík.
Góly Rapotic: Škorpík 3, Illek 3, Sobotka 2. Poločas: 2:0. Rapotice: T. Laš – Opálka, Milan Laš, Pavlíček, Švarc, Jašek, Illek, Klusák, Dvořáček, Sobotka, Škorpík. Střídali: Slaný, Šmarda.