Dařilo se třebíčské juniorce, která vysoko vyhrála ve Stonařově. Kouty zachraňovaly alespoň bod.

NÁMĚŠŤ - BOHDALOV 4:0

Po celý čas byl rozdíl prvním a posledním týmem tabulky znát. Domácí měli více ze hry a hned v úvodu Durajka uvolnil Rubáka, který sám před Bílkem přeloboval i jeho branku. Za nedlouho byl opět sám před gólmanem Jirgl, ale také minul. Ve 14. minutě unikl po kraji Rubák, centrem našel na malém vápně Kučeru 1:0.

Ve 21. minutě si při pohledné kombinaci na jeden dotek vyměnili míč Durajka s krajovým záložníkem Rubákem a náměšťský špílmachr zvýšil hlavou. Pak si oba role vyměnili, ale Rubák Bílka nepřekonal. Před pauzou měl dvakrát míč na noze na malém vápně Jirgl, ale neuspěl.

Druhý poločas zahájil střelou domácí Jirgl, ale nebylo mu přáno, a tak to vzal na sebe Kučera. Toho v 64. minutě našel před brankou Durajka 3:0. Potom se vydal na útočný výlet Záviška a přesným centrem našel ve vápně svého kolegu z obrany Pernicu, který z voleje trefil tyče. V 85. minutě postupoval sám na brankáře Kučera, byl stažen, sám z nařízené penalty zkompletoval hattrick a upravil na konečných 4:0.

Góly: 14., 64. a 85. Kučera, 21. Durajka. Rozhodčí: Obršlík. ŽK: 1:4. Diváci: 100. Poločas: 2:0. Náměšť-Vícenice: J. Prokeš Rous, Záviška, Pernica, T. Prokeš (87. Heres) Rubák, Chládek, Durajka, Hlavatý (72. Beneš) Jirgl (87. Polák), Kučera.

RAPOTICE - ŽĎÁR B 5:1

Utkání začalo z obou stran opatrně. Ve 25. minutě se však osmělili domácí a po rychlé kombinaci Matoušek přihrál Stérovi a ten zpozašestnáctky otevřel skóre. Rapotice se ale neradovaly dlouho. Po půlhodině hry dostal přihrávku mezi beky Russ a křižnou střelou na zadní tyč vyrovnal. Vedení hostitelům ještě do přestávky vrátil po Stérově centru Šic.

Tým z východního okraje třebíčského okresu měl ve druhém poločase převahu. Nejprve Stér uvolnil P. Matouška, který postupoval sám na brankáře, ale Pometlo jeho pokus vytěsnil na roh. Žďár pak otevřel hru a toho domácí využili. Vedení Rapotic zvýšil v 72. minutě po individuální akci Stér, který od půlící čáry obešel vše, co mu stálo v cestě a po kličce Pometlovi zasunul míč do prázdné branky. O sedm minut později po Stérově centru zvýšil hlavou ostrostřelec P. Matoušek. Na konečných 5:1 upravil po přesné přihrávce Stéra Martin Laš, který po kličce brankáři uklidil míč do odkryté klece.

Góly: 25. a 72. Stér, 34. Šic, 79. P. Matoušek, 90. Martin Laš 30. Russ. Rozhodčí: Beseda. ŽK: 3:1. Diváci: 80. Poločas: 2:1. Rapotice: T. Laš Otcel, Šic, Opálka, Jašek J. Matoušek, Stehlík (20. Outrata), Stér, Liška (85. Nováček) P. Matoušek (85. M. Matoušek), Martin Laš.

KOUTY - TŘEŠŤ 3:3

První poločas se začal oboustranně důrazně s rychlými útoky bez zakončení. Po deseti minutách byl zápas pro krupobití na čtvrthodiny přerušen. Poté vyhovoval terén důraznějším hostům, kteří se ve 14. minutě se ujali vedení Krejčím. Ten v pádu zasáhl míč špičkou kopačky a přehodil brankáře Veselého. Pak se hrálo převážně uprostřed hřiště nebo před brankou hostů.

Byla to však Třešť, kdo zvýšil na 2:0. Chalupský střelou z 10 metrů střelou po zemi za přispění mokré trávy podstřelil domácího brankáře. Koutům se podařilo ve 40. minutě po chybě brankáře Bachmana, který neudržel centr, snížit Coufalem. Jenomže hned po rozehrání se trefili hostující hráči potřetí, tentokrát zásluhou Gutwalda.

Druhý poločas se hrál převážně na polovině hostí. Třešť se dostávala před branku soupeře ojediněle. Domácí hrou po zemi získali převahu a dostávali se do gólových šancí. V 52. minutě jednu z nich využil Krupica. V 73. minutě zasunul míč za hostujícího brankáře Tenkl a zajistil Koutům alespoň bod. Výhru měl na kopačce v 75. minutě domácí Cejpek, který šel sám na brankáře, ale přestřelil branku.

Góly: 40. Coufal, 52. Krupica, 73. Tenkl 14. Krejčí, 20. Chalupský, 41. Gutwald. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 0:2. Diváci: 110. Poločas: 1:3. Kouty: Veselý Čech, Végh, Růžička, Kašpar (46. Neuwirth) Parma , Pisk, Semrád (46. Tenkl), Coufal Cejpek, Krupica.

STONAŘOV - TŘEBÍČ B 0:3

Bezzubý výkon předvedli v útoku domácí fotbalisté, kteří nedokázali vsítit jedinou branku. Zato hosté vsítili první branku už ve 25. minutě, kdy vymetl šibenic z pokutového kopu Chalupa. Že i přestřelit je umění předvedl šest minut na to Šmarda, který přestřelil z malého vápna.

Druhý poločas odstartovaly opět spálené šance domácích, kteří dvakrát unikali sami na brankaře, ale ani jednu stoprocentní šanci neproměnili. Na druhé straně selhal u penalty Martin Malý, kterého to ale mrzet nemuselo, protože dva další zásahy přidal Hruška. Nejprve v 63. minutě, kdy překonal brankaře dalekonosnou střelou a v zápětí během 79. minuty hlavou přidal poslední zásah do domácí sítě.

Góly: 25. Chalupa, 63. a 79. Hruška. Rozhodčí: Rosický. ŽK: 2:1. Diváci: 60. Poločas: 0:1. Třebíč B: Kruba Kučera (81. Ciprys), Pohořilský, Chalupa, Kresa Sedláček, Benda,(72. Venhoda), Svoboda, M. Malý Válek (76. P. Malý), Hruška.