OCMANICE – JEVIŠOVICE 3:0

Domácí hráčky měly zpočátku převahu, kterou korunovaly v 11. minutě. Míč zatáhla po levém křídle Hortová a naservírovala gólovou přihrávku Kafkové. Pak se po kombinaci dostal balon k Urbanové, která trefila tyč jevišovické branky a totéž zopakovala i vzápětí. Tlak hostitelek po půlhodině hry opadl. Ve druhé půli se hrálo více ve středu pole, do šancí se však dostávaly jen Ocmanice. V 70. minutě se po pravé straně protáhla Mrňová a z úhlu zamířila do vzdálenějšího horního rohu - 2:0. Jevišovice poprvé v zápase vystřelily na bránu až deset minut před koncem, ale pokus Kremláčkovou neohrozil. V 83. minutě opět po pravé straně pronikla do vápna Mrňová, u brankové čáry svedla vítězný souboj se dvěma soupeřkami, předložila míč osamocené Urbanové a ta jej uklidila do prázdné branky. Hostující družstvo se pak dostalo ještě k jedné střele, ale ta skončila nad.

Góly: 11. Kafková, 70. Mrňová, 83. Urbanová. Rozhodčí: Denev. Bez karet. Poločas: 1:0. Ocmanice: Kremláčková - Pudíková, Jurová, H. Chmelíčková, Jandová - Z. Mrňová, Fojtová, Petráková, Hortová - Kafková, Urbanová. Střídala: Hampapová.

Ilustrační foto.
Budišov rozhodl v úvodní desetiminutovce

LÍŠEŇ – OKŘÍŠKY 4:1

Jihomoravanky do zápasu vlétly a než si soupeřky na umělou trávu zvykly, prohrávaly 3:0. Okříšky poté vyrovnaly hru a zkoušely ohrozit branku po stranách. Na dva přízemní centry Dohnalové však Nahodilová nedosáhl a nejlepší hostující střelkyně pak ve slibné pozici trefila pouze břevno. Poločasový výsledek stanovila Dervišič, která po střetu s Blažkovou dotlačila balon do sítě. Druhý poločas začal vyrovnaně. Líšeň se snažila soupeřky překonat kombinačně, ale jejich obrana už byla pozornější. Okříšky se dostávaly do šancí rychlými brejky. Nejdříve chybu domácí brankářky nepotrestala Horvátová, pak si v samostatném úniku ukopla balon Dohnalová a následně z úhlu minula branku. Hostující fotbalistky se dočkaly čestného úspěchu deset minut před koncem, kdy centr Dohnalové uklidila do sítě Dočekalová.

Góly: 3. Langová, 5. a 17. Hrabaňová, 42. Dervišič – 79. Dočekalová. Rozhodčí: Martinec. ŽK: 1:0. Poločas: 4:0. Okříšky: Blažková - Valentová - Matyášová, Jahodová, Krejčová, Suchánková - Nahodilová, Neumanová, Pospíšilová - Nejedlá, Dohnalová. Střídaly: Dočekalová, Horvátová, Papírníková.

Železniční přejezd v ulici Pražská v Borovině v Třebíči.
Na hlavním tahu v Třebíči čeká řidiče o víkendu další komplikace