Divize D staršího dorostu
TŘEBÍČ – BŘECLAV 8:1
Domácí měli hru ve své režii a převahu vyjádřili střelecky už v prvním poločase. „Nechtěli jsme soupeře podcenit. Hráči měli v hlavách, že budeme tvořit hru a udávat tempo," těšilo domácího kouče Vojtěcha Šťávu. Skóre otevřel ve 20. minutě Ondřej Uličný, pak Novotný zaznamenal hattrick během sedmi minut. Třebíčský útočník zvládl ještě do přestávky upravit na 6:0.

„Doufám, že se Richard dostává do střelecké pohody, jakou měl v loňské sezoně, kdy táhl mladší dorost. Hattrick dal i minule v Boskovicích," pochválil střelce třebíčský trenér, který byl spokojen i s předváděnou hrou a nacvičenými signály. „Podařilo se nám z tréninku přenést kombinace se zakončením do zápasu," dodal Šťáva.

HFK po změně stran prostřídal sestavu a tempo hry opadlo. „V takových zápasech to už bývá, že tým, který prohrává rozdílem třídy, odehraje druhou půli lépe," vysvětluje šéf domácí střídačky. Břeclav už inkasovala pouze dvakrát a dočkala se čestného úspěchu. „Byly to povinné tři body," uzavřel hodnocení třebíčský lodivod.
Góly Třebíče: 20. O. Uličný, 21., 25, 28., 36. a 40. Novotný (třetí z PK), 64. a 81. Zsihovics. Poločas: 6:0. Třebíč: Procházka – Valíček, Houser, Karásek, J. Uličný – Holý, Šmíd, Lorenc (46. Zsihovics), O. Uličný – Novotný (57. Čajánek), Hronek (57. Pánek).

Divize D mladšího dorostu
TŘEBÍČ – BŘECLAV 2:1
Lépe začali hosté, kteří se ujali vedení už ve 2. minutě. Na rychlý gól domácí odpověděli v 18. minutě Hronkem. Za další čtyři minuty otočil skóre Doležal. Druhý poločas přinesl šance na obou stranách, ale bez brankového efektu.

„Opět se nám doma nepodařilo pohlídat úvod. Naštěstí nás gól nepoložil a dokázali jsme to otočit. První poločas byl z naší strany lepší než druhý, ve kterém už moc fotbalovosti vidět nebylo. Těší mě samozřejmě tři body, ale stále nás trápí neproměňování vyložených šancí," hodnotí trenér HFK Třebíč Ivoš Nejedlý.
Góly Třebíče: 18. Hronek, 22. Doležal. Poločas: 2:1. Třebíč: Rousek – Hovorka, Suchna, Saček – Rybníček (47. Renát), Šibůrek, Pecka, Hrbáček (55. Augustín) – Doležal (47. Benáček) – Trnka, Hronek.