RAPOTICE – DUKOVANY 4:0
Začalo se oboustranně opatrně, hrálo se mezi vápny, bez výraznějších šancí. Jako první zahrozili domácí, když se Illek po narážečce dostal k zakončení, ale v pádu trefil jen Boreše. První poločas moc vzruchu nepřinesl. Dukovany se snažily udávat tempo, ale obrana soupeře byla pozorná.

Rapotice po distancovaných útočnících Matouška a Sobotky přišly ve 28. minutě o dalšího forvarda, když si poranil koleno Škorpík. Toho nahradil po zranění se navrátivší Martin Laš. Ve druhém dějství se obraz hry nezměnil. Hosté měli iniciativu, ale z tlaku nic nevytěžili. Tak v 51. minutě udeřilo na opačné straně.

Po neúspěšném útoku Dukovan vyhodil míč brankář Laš na Jaška, který přesprintoval obránce a přízemní střelou k tyči otevřel skóre. Rapotice se poté zatáhly a do tlaku se dostal soupeř. Jenže při největším náporu hostí přišel brejk, který gólově zakončil střídající Martin Laš. Otřesené Dukovany přišly o iniciativu a vše vrátilo do zaběhnutých kolejí.

Domácí pozorně bránili a čekali na protiútoky. V poslední pětiminutovce se po přímočaré akci středem pole dostal do šance opět Martin Laš – 3:0. Hrdina zápasu ještě neřekl poslední slovo. Netrvalo dlouho a střelou z voleje dokonal čistý hattrick. Tím dopomohl svému týmu udržet domácí neporazitelnost.
Góly: 51. Jašek, 60., 85. a 87. Martin Laš. Rozhodčí: Krondráf. ŽK: 3:3. Diváci: 80. Poločas: 0:0. Rapotice: T. Laš – Opálka, Milan Laš, Švarc, Pavlíček, Jašek, Illek (80. Tesař), Klusák, J. Matoušek, Dobeš, Škorpík (28. Martin Laš, 89. Slaný). Dukovany: Boreš – T. Křišťál, Kunc, Prokeš, Sedláček, Koníř, Fojtášek, Hron, Pislcajt, Černý (65. Železník), Ferus (74. Němec).

ŠEBKOVICE – ŠTĚPÁNOV 5:0
Domácí měli po podzimu soupeři co oplácet, Šebkovice utrpěly ve Štěpánově debakl 2:6. Po většinu utkání to však na odplatu nevypadalo. Hrál se vyrovnaný fotbal a náznaky šancí se střídaly na obou stranách. Až chvíli před pauzou slavila úspěch rychlá kombinace hostitelů, na jejímž konci byl po Chytrově gólové přihrávce Rygl - 1:0.

Jednoznačné vítězství Šebkovic se zrodilo až v průběhu druhého dějství. Po nastřelené tyči Kubovy svatyně se podařila Šebkovicím nevídaná věc, když během tří minut vsítily hned tři branky a rázem bylo rozhodnuto. Ryglův hattrick doplnili ještě skórující Chytra se střídajícím Durdou.
Góly: 41., 73. a 76. J. Rygl, 74. Chytra, 84. Durda. Rozhodčí: Fryč. ŽK: 3:3. Diváci: 70. Poločas: 1:0. Šebkovice: Kuba – Pecka, Kašpárek (79. T. Kotačka), V. Říha (64. Roupec), Chytra, Večeřa, Štveráček, A. Kotačka, J. Rygl (77. Durda), Dvořák, M. Hobza.

NOVÉ SYROVICE – MĚŘÍN 2:1
Na půdě nováčka se hrál bojovný fotbal, který v prvním poločase přinesl po jedné šanci na každé straně. Rozdíl byl jen v tom, že domácí svou příležitost proměnili Miroslavem Sosnarem. Nové Syrovice měly po změně stran tlak, ze kterého nic nevytěžily a naopak chybovaly. Měřín nabídnutou příležitostí nepohrdl a vyrovnal zásluhou Lázničky.

Rozhodnutí přinesla 86. minuta, kdy z výhodné střelecké pozice před velkým vápnem zahrával trestný kop Ondřej Sosnar a jeden z měřínských hráčů ve zdi zasáhl míč rukou. Nařízenou penaltu proměnil Železný. „Utkání bylo herně vyrovnané, ale my jsme o ten gól byli lepší. Vítězství nás těší o to víc, že jsme porazili silný Měřín i ve slátané sestavě bez pěti, šesti hráčů základní sestavy, které jsme museli nahradit kluky z béčka," hodnotí novosyrovický trenér Jan Prígl.
Góly: 21. M. Sosnar, 89. Železný (PK) – 56. Láznička. Rozhodčí: Hanzl. ŽK: 0:2. ČK: 0:1 (87. Šoukal). Diváci: 100. Poločas: 1:0. Nové Syrovice: Zavadil – Vítek, Procházka, Toman, Fouma – Růžička (74. Vlček), Železný, Dubský, O. Sosnar (90. Weidenthaler) – M. Sosnar, Janoušek (72. Ferdan).