NÁMĚŠŤ-VÍCENICE – N. VES 0:2
U řeky Oslavy se hrál zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním měli navrch hosté, i když do první šance se dostali domácí. Jonák zprava pronikl do vápna, zpětnou přihrávkou oslovil Šimončiče, který ale přestřelil. Nová Ves udeřila z následného protiútoku, kdy chyby gólmana využil Nečas.

Ve 26. minutě zvýšil po standardní situaci Havlík. Hostitelé měli po změně stran více ze hry, ale vypracované příležitosti zůstaly nevyužity. A když Kučera skóroval, radost mu zkazil hvizd. „Rozhodčí mu neponechal výhodu a po zápase se nám omluvil za chybu, ale to nám gól nevrátí," cítil křivdu domácí kouč a pokračoval v hodnocení. „Byl to remízový zápas. Měli jsme velké množství šancí, ale nedali je," dodal.
Góly: 4. J. Nečas, 26. Havlík. Rozhodčí: Šťastný. ŽK: 4:4. Diváci: 80. Poločas: 0:2. Náměšť-Vícenice: V. Bednář – Rous, Heres, Křoustek, T. Hrazdíra – Kováč, Homola, Šimončič, M. Bednář (38. Kašík) – Jonák – Kučera.

ŽELETAVA – TŘEBÍČ B 0:0
V zápase dvou okresních rivalů se hrál bojovný fotbal. Domácím se dařilo proti favorizovanému soupeři zhustit střed hřiště a pak přečkali dvě šance hostí, po kterých dvakrát za Tománkem zazvonila branková konstrukce. Několik příležitostí nevyužila ani Želetava, a tak se stovka diváků gólu nedočkala.
Rozhodčí: Fabeš. ŽK: 1:1. Diváci: 100. Želetava: Tománek – Vyskot, Malík, Martin Vrbka, Simandl, Veselský, Jakeš, Smetana, Šrutka, V. Čurda, Michal Vrbka (80. M. Čurda). Třebíč B: Hagara – Pohořilský, Mašek, Šmíd (72. Holý), Lorenc, Bagnon, Houser, Hošek, Karásek (64. Zsihovics), Oberreiter, Dogui.

VLADISLAV – BUDIŠOV-NÁRAMEČ 1:0
Okresní derby nabídlo vyrovnanou partii se šancemi na obou stranách. O osudu zápasu nakonec rozhodla už 11. minuta, kdy se po zaváhání hostující defenzivy dostal do zakončení Vyletěl a nekompromisně zavěsil. Budišov za celý zápas odpověď nenašel, a když zůstaly nevyužity i dvě příležitosti vladislavského Svobody v závěru, stav se neměnil.
Gól: 11. Vyletěl. Rozhodčí: Mička. ŽK: 2:0. Diváci: 115. Poločas: 1:0. Vladislav: Otruba ml. – Paločko, O. Venhoda, Prokop, Orálek (90. Otruba st.) – Vyletěl (82. Macek), Nevoral, Petz, Krátký, L. Venhoda – Svobod (89. Veleba). Budišov-Nárameč: Trnka – Hrádek, Votoupal, Sedláček, Pažourek, Molnár (66. Hort), Kozuň (83. Kozuň), Obůrka, Dvořák, Horký, Kafka.

KOUTY – VRCHOVINA B 1:1
První poločas nabídl vyrovnaný a bojovný fotbal. Po změně stran měli častěji míč na kopačkách hosté, kteří se dostali do první brankové příležitosti po přímém kopu a za Stýblem zazvonila tyč. Vrchovina se ujala vedení v 72. minutě, kdy si po nakopnutém míči za obranu domácí dávali přednost, čehož využil Sodomka.

O další vzruch se postaral tvrdě až zákeřně hrající Follprecht, ale jeho zákroky ohodnoceny kartou nebyly. Vrchovinská lavička jej raději vystřídala. Kouty srovnaly v nastaveném čase, když si po levé straně nenechal vzít míč Tenkl a po průniku do vápna se trefil k tyči.
Góly: 90.(+2) Tenkl – 72. Sodomka. Rozhodčí: Reich. ŽK: 0:1. Diváci: 120. Poločas: 0:0. Kouty: Stýblo – Navrkal, Růžička, Hrůza, Havelka – Cejpek, Roušar, Parma, Semrád (19. Caha) – Tenkl, Neumann.

TELČ – HROTOVICE 2:0
Od začátku se střídaly šance na obou stranách. Ve 12. minutě mohl otevřít skóre domácí Stránský, ale i když se dostal za obranu, tak na Virgla nevyzrál. Hosté odpověděli také zahozenou šancí. Až pak udeřilo, ale bylo to na druhé straně. Telč zahrávala roh, centr Janča skončil u Kudláčka, který se trefil přesně k zadní tyči.

Na 2:0 zvýšil Stránský, který si naběhl na pas Noska a nezaváhal. Hrotovičtí ale rozhodně nehráli druhé housle a byli také nebezpeční, jenže jejich gólovky končily většinou vedle Misařovy svatyně. A bylo tomu i ve druhé půlce. Snaha hostů o důležitou kontaktní branku vyzněla do prázdna, stejně tak i několik vyložených šancí Telče.
Góly: 16. Kudláček, 26. Stránský. Rozhodčí: Doskočil. ŽK: 4:5. Diváci: 120. Poločas 2:0. Hrotovice: Virgl – M. Holoubek, Novák (46. M. Růžička), P. Růžička, Škoda – Furiš, T. Holoubek, Bláha, Blatný – Fiala (82. Hadraba), Fukal (46. Salák).

ŽĎÁR N. S. B – ČÁSLAVICE–SÁDEK 0:0
Domácí byli v první půli nebezpeční, jen Mario Filippi se dostal třikrát ze strany až před brankáře, recept na něj však nenašel. Podobně dopadl v gólové příležitosti i Jun, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

„V prvním poločase jsme byli lepší, vypracovali si několik šancí, které jsme neproměnili. Po přestávce jsme šli s výkone dolů, hra se vyrovnala a hrálo se naprosto bez šancí. Čáslavice jsme do ničeho nepustili, ale bez vstřeleného gólu jsme vyhrát nemohli," litoval kouč Žďáru Vítězslav Machatka.
Rozhodčí: Toman. ŽK: 1:4. Diváci: 80. Čáslavice–Sádek: Petrilák – Lampíř, M. Busta, Zikmund, Šmehlík, Čermák, Šimek (61. Vaníček, 90. Plichta), Barák, Kylíšek, Tržil, Durajka.